Yardım Miui ROM'larda Magisk düzgün çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TR_PATRON

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xin
Cihazım
Mi 5
Konular
9
Selamlar!

Miui 9'un BETA'sından itibaren stock Miui, custom Miui farketmezsizin bütün Miui ROM'larda Magisk'i yüklediğimde telefon kağnıdan beter oluyor. Dün gece duramadım dedim bi daha deneyeyim, sabaha karşı 5 gibi Masik X kurdum. (Aroma kurulumunda ROOT yüklensin şıkkını işaretledim.) Cihazın açılması tam 35 dakika sürdü. Zor bela Magisk'i sildim ve telefon uçuşa geçti. SuperSU yüklediğimde ise en ufak sıkıntı olmuyor.
4PDA ve XDA'de bu sorunun cevabını bulamadım,
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. :/

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0

Burada basit de olsa birkaç deneysel çözüm sunulmuş.
İlk konuda Danilo-Sanchez'in kurulum sıralamasıyla ilgili bir çözüm önerisi var.

Oyla:

TR_PATRON

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xin
Cihazım
Mi 5
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Burada basit de olsa birkaç deneysel çözüm sunulmuş.
İlk konuda Danilo-Sanchez'in kurulum sıralamasıyla ilgili bir çözüm önerisi var.
Sonuç aynı hocam.

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Selamlar!

Miui 9'un BETA'sından itibaren stock Miui, custom Miui farketmezsizin bütün Miui ROM'larda Magisk'i yüklediğimde telefon kağnıdan beter oluyor. Dün gece duramadım dedim bi daha deneyeyim, sabaha karşı 5 gibi Masik X kurdum. (Aroma kurulumunda ROOT yüklensin şıkkını işaretledim.) Cihazın açılması tam 35 dakika sürdü. Zor bela Magisk'i sildim ve telefon uçuşa geçti. SuperSU yüklediğimde ise en ufak sıkıntı olmuyor.
4PDA ve XDA'de bu sorunun cevabını bulamadım,
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. :/
Hocam yaşadığınız problemi bende çok sık yaşadım ancak hangi magisk sürümünü kuruyorsunuz magisk güncellendi ve sürümünü flasladığınızda gayet düzgün çalışıyor denemenizi öneririm.

Oyla:

TR_PATRON

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xin
Cihazım
Mi 5
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yaşadığınız problemi bende çok sık yaşadım ancak hangi magisk sürümünü kuruyorsunuz magisk güncellendi ve sürümünü flasladığınızda gayet düzgün çalışıyor denemenizi öneririm.
Hocam her zaman güncel ZIP dosyasını TWRP'den flaşlayarak kurulumu yaparım. Bugün fırsatını bulup Masik X'i ROOT'suz kurdum ve ardından Magisk 17.1'i flaşladım. İlk başta yine kastı ama ne hikmetse 3-4 reset'leme sonrasında düzeldi. Şuan Masik X'i Magisk'le beraber stabil şekilde kullanmaktayım.

Sorun çözülmüştür, teşekkürler..

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam her zaman güncel ZIP dosyasını TWRP'den flaşlayarak kurulumu yaparım. Bugün fırsatını bulup Masik X'i ROOT'suz kurdum ve ardından Magisk 17.1'i flaşladım. İlk başta yine kastı ama ne hikmetse 3-4 reset'leme sonrasında düzeldi. Şuan Masik X'i Magisk'le beraber stabil şekilde kullanmaktayım.

Sorun çözülmüştür, teşekkürler..
Sorunun çözüldüğüne sevindim, o halde konu kilit...iyi forumlar

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt