Bilmiyorum daha ötesi var mıdır ama Global Rom'dan bile fazla kullandığım, cihazım için en iyisi olduğunu düşündüğüm MIUI 11 EU Stabil 11.0.3.0 sürümünü önerebilirim size. Port MIUI12 denemedim ne kadar iyi ne kadar kötü kasar mı kasmaz mı, şarjı falan nasıldır bilmiyorum ama şunu söyleyeyim, AOSP'da denedim, PE'de denedim, HavocOS'da denedim, RevengeOS, crDroid, RR'de denedim ama şu size söylediğim sürüm numarasına sahip EU Rom'un tadını vermedi hiçbiri. Üstelik bu romları MIUI arayüzünden sıkılıp da denedim kullandım. 1-2 gün anca dayanabildim hepsinde. Kimisinde ise daha az. Sonradan EU 11.0.3.0'da dönünce sıkılmadığımı ve MIUI'ye alıştığımı farkettim. Bunu da bu kadar neden anlattıysam
Uzun lafın kısası MIUI arayüze sahip stabil iyi bir rom istiyorsanız size önerdiğimi kurup kullanabilirsiniz. Buyrun bu da konusu;
Herhangi bir rom yüklemeden önce orangefoxtan mutlaka full yedek alınız. Mesajlar uygulamalar WiFi şifreleri arama geçmişi için Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması bu uygulama ile yedek alabilir rom kurulumundan sonra sorunsuz yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz REDMİ 5 Plus Eu...
forum.miuiturkiye.net
Hele ki bu romu bir de şu kernel mod ile kullandın mı off ballı kaymak;
Kısacası: Bu yama çekirdek modlarının değiştirilmesini basitleştirmek için yapıldı. Daha iyi performans / güç tasarrufu sağlamak için artık çekirdek ayarlarını kernel düzenleyici uygulamalar aracılığıyla manuel olarak değiştirmeniz gerekmez. Modlar doğrudan tek dokunuşla uygulamadan...
forum.miuiturkiye.net