Yardım MIUI özellikler eksildi

• Konbuyu başlatan TeQ10
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 659

TeQ10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
3
Son güncelleme ile birlikte artık son kullanılanlar menüsünde bir uygulamaya basılı tuttuğum zaman uygulama kilitleme gibi seçenekler çıkmıyor, uygulama ayarları açılıyor. Ayarlardaki yeni kontrol merkezi seçeneğini kullan da gitmiş. Son kullanılanlar menüsündeki sorunum belki çözülür diye sistem başlatıcının tüm verilerini temizledim ama bu sefer de kontrol merkezimden oldum. Yardımcı olabilecek var mı?

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Son güncelleme ile birlikte artık son kullanılanlar menüsünde bir uygulamaya basılı tuttuğum zaman uygulama kilitleme gibi seçenekler çıkmıyor, uygulama ayarları açılıyor. Ayarlardaki yeni kontrol merkezi seçeneğini kullan da gitmiş. Son kullanılanlar menüsündeki sorunum belki çözülür diye sistem başlatıcının tüm verilerini temizledim ama bu sefer de kontrol merkezimden oldum. Yardımcı olabilecek var mı?
Note 9 için kasıyor kasıyor dendi Xiaomi de sistemi yoran fazlalıkları atmış anlaşılan. Donanım yetersiz , ya özellikli olup kasacak ya da daha özelliksiz olup akıcı olacak.

Oyla:

TeQ10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 9 için kasıyor kasıyor dendi Xiaomi de sistemi yoran fazlalıkları atmış anlaşılan. Donanım yetersiz , ya özellikli olup kasacak ya da daha özelliksiz olup akıcı olacak.
İngilizce biraz araştırdım ve optimizasyon sorununu çözmek için geçici olarak bu özellikleri devre dışı bıraktıklarını öğrendim. Dün baya araştırdım ama güncelleme ile geçici giden özelliklerin bunlar olduğu aklıma gelmemişti. Sonraki güncelleme ile getirirler büyük ihtimalle.

Oyla:
Üst Alt