Yardım Miui Musixmatch Sorunu

kitaarist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ptntlhckr
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Yıllardır miuida musixmatch uygulamasını dogru düzgün kullanamıyorum.Butun arka plan izinleri verili, pil kısıtlaması yok.Ama bir şarkı açtığımda sözler otomatik olarak gelmiyor illa musixmatch uygulamasıni açmam gerekiyor.Bu sorunla karşılaşıp çözebilen var mı?

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Yıllardır miuida musixmatch uygulamasını dogru düzgün kullanamıyorum.Butun arka plan izinleri verili, pil kısıtlaması yok.Ama bir şarkı açtığımda sözler otomatik olarak gelmiyor illa musixmatch uygulamasıni açmam gerekiyor.Bu sorunla karşılaşıp çözebilen var mı?
otomatik başlatma izni verin pil kısıtlanmasını kaldırın yeniden başlatıp şarkı açın bakın ekrana düşecek mi. Bende ekrana geliyor açar açmaz.

Oyla:

kitaarist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ptntlhckr
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
otomatik başlatma izni verin pil kısıtlanmasını kaldırın yeniden başlatıp şarkı açın bakın ekrana düşecek mi. Bende ekrana geliyor açar açmaz.
Hocam ben floating lyrics olarak kullanmiyorum onu açınca geliyor ekrana popup olarak, ama o beni rahatsız ediyor, popup kapatıp ayarlardan sadece bildirim olarak gostermesi özelliğini açınca, bildirim olarak oynatılan şarkıyı göstermiyor.Dedikleriniz hepsi yapılı

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Malesef dediginizi anlamadım hocam. Pop up olarak gelmesin diyorsunuz başka nasıl göreceksiniz ki sözlerini? Floating lyrics kapatınca bildirimde çalan şarkı görünüyor tıklayınca da musixmatch açılıp sözler görünüyor bu şekilde:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İstediğiniz bu şekilde olması mı?

Oyla:

kitaarist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ptntlhckr
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef dediginizi anlamadım hocam. Pop up olarak gelmesin diyorsunuz başka nasıl göreceksiniz ki sözlerini? Floating lyrics kapatınca bildirimde çalan şarkı görünüyor tıklayınca da musixmatch açılıp sözler görünüyor bu şekilde:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İstediğiniz bu şekilde olması mı?
Floating lyrics açık olduğunda müzik acilinca ekranda direk lyrics pop upı beliriyor, normalde floatingi kapatinca sadece bildirim geliriyor muzik acinca ve istersen tıklayıp uygulama uzerinden sozleri takip edebiliyoruz fakat işte o bildirim gelmiyor bende uygulamayi açmadan.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Floating lyrics açık olduğunda müzik acilinca ekranda direk lyrics pop upı beliriyor, normalde floatingi kapatinca sadece bildirim geliriyor muzik acinca ve istersen tıklayıp uygulama uzerinden sozleri takip edebiliyoruz fakat işte o bildirim gelmiyor bende uygulamayi açmadan.
En son mesajimdaki gibi istiyorsunuz yani. Uygulamanın bildirim izinlerine bakın bir de dediğim gibi otomatik başlatma açık olsun. Çalışması gerekiyor. Bende sorunsuz çalışıyor dediğiniz gibi.

Oyla:
Üst Alt