Yardım Miui Kumanda

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Merhabalar Mi Note 3 kullanıcısıyım. Uzatmadan konuya geçmeyi istiyorum. Mi Kumanda 'yı sık sık kullanıyorum evde Samsung tv Lg Tv vs. Arkadaşımla dolaşırken Media Markt'a gittik arkadaşım çok merak etti özelliği gösterir misin dedi ben de lg tvyi açıkken kapattım çok sevdi o da almayı düşünüyordu lakin geri acmaya çalışmama rağmen açılmadı sonra bir kez daha bastım farklı bir şey yazdı sonra gezerken baktım kapalıydı. Sizce mesela farklı bir yerdeyken falan komşu akraba vs böyle sıkıntılar oluşur mu ? Bu konuda görüşlerinizi almak istiyorum.

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Merhabalar Mi Note 3 kullanıcısıyım. Uzatmadan konuya geçmeyi istiyorum. Mi Kumanda 'yı sık sık kullanıyorum evde Samsung tv Lg Tv vs. Arkadaşımla dolaşırken Media Markt'a gittik arkadaşım çok merak etti özelliği gösterir misin dedi ben de lg tvyi açıkken kapattım çok sevdi o da almayı düşünüyordu lakin geri acmaya çalışmama rağmen açılmadı sonra bir kez daha bastım farklı bir şey yazdı sonra gezerken baktım kapalıydı. Sizce mesela farklı bir yerdeyken falan komşu akraba vs böyle sıkıntılar oluşur mu ? Bu konuda görüşlerinizi almak istiyorum.

Böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım şahsen kullandığım ortamlarda Tv-Klima vb. cihazları açıp kapamada.

Oyla:

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen ben de bugüne kadar karşılaşmadım sık sık kullanıyorum zaten
Böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım şahsen kullandığım ortamlarda Tv-Klima vb. cihazları açıp kapamada.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Muhtemelen denediğiniz televizyonun frekansları mevcut televizyonunuzunkinden farklıdır. Yani kapatma sizin televizyonunuz ile aynı fakat açma farklıdır. Yeni kumanda veya cihaz olarak eklemiş olsaydınız tüm işlevleri yerine getirirdi tahmin ediyorum.

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
SURE isimli uygulamayı kullanıyorum SEG ve Vestel marka tv için uyumlu, mi kumandada yerli markalar az bulunuyor.

Oyla:

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5