miui kitkat

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
s3 için offical miui kk rom çıktı deneyen varmı 4.1.2 den farkı varmı acaba?

enesberfe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
Ynt: miui kitkat

Bu versiyonu yükledim. Telefon android start ekranında kaldı. 30 dk bekledim sonuç vermedi ve 2 yıl sonra ilk defa telefonu tamamen formatlamak zorunda kaldım. Ve bir anda miui ve android ten soğudum. Şu anda romu bazı özellikleri çalışmıyor. Mesela görüşme ses kaydını yapamıyorum. Şarjım çok çabuk bitiyor vs.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7
Ynt: RE: Ynt: miui kitkat

enesberfe' Alıntı:
Bu versiyonu yükledim. Telefon android start ekranında kaldı. 30 dk bekledim sonuç vermedi ve 2 yıl sonra ilk defa telefonu tamamen formatlamak zorunda kaldım. Ve bir anda miui ve android ten soğudum. Şu anda romu bazı özellikleri çalışmıyor. Mesela görüşme ses kaydını yapamıyorum. Şarjım çok çabuk bitiyor vs.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam miui başlıbaşına bir sabır işi ki.Ben 2yıl önce kullanmıştım ilk.O zaman da sıkıntılıydı hala öyle.Bu miui ilk yükleyişiniz mi?

V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

enesberfe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
2 yıldır tüm versiyonları sırasıyla cwm ile update ettim ilk defa Bu versiyonda böyle oldu. Ve beni çok zor duruma düşürdü.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Geçmiş olsun. Ama bunda miui'nin çok bir suçu yok. Her zaman dediğim gibi, datalarınızın yedeklerini almanız sizin sorumluluğunuzdadır. Mutlaka düzenli aralıklarla bu yedeklerinizi almak zorundasınız. Bırakın Rom yüklemek, Root yapmak v.s. işlemleri, bir dakika sonra telefonunuzun kilitlenmeyeceğinin ve restart ettiğinizde açılacağının garantisini kimse veremez. Siz önce tedbirinizi alacaksınız.
Diğer bir husus ise, Android yapısı itibariyle aynı Windows gibi zamanla şişen ve cihazınızı hantallaştıran bir sistemdir. Cache ve temp dosyaları cihazda bir süre sonra problemler çıkartabilirler. Yazdığınıza göre 2 sene hiç format atmamanız yaşadığınız bu problemin oluşmasının en büyük sebebidir. Aslında her rom yüklemeden önce ve sonra format atmak birçok problemin oluşmasında önleyici tedbirlerin başında gelir. Ama hiç olmazsa birkaç rom yüklemeden sonra mutlaka yapmak gerekir.
Tekrar geçmiş olsun.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cvp: miui kitkat

miui resmi desteğini s3 den kesti çok kötü oldu kullanılacak gibi değil. 4.4 port romlar berbat aşırı şarj tüketiyor miui bizi ortada bıraktı

Üst Alt