Çözüldü miui hesaba giriş

hayathaber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fevzi
Cihazım
Aydemir
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11
Telefon Modeli
redmi 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar redmi 7 cihaz wipe data işleminden sonra cihazı aktive et seçeneğinde şifremi giriyorum yanlış diyor burda telefon numaram gözüküyor kullanıcı adı 627.......198 gözüküyor bilgisayardan aynı şifre ile hesaba giriş yapıyorum tel numarasıyla giriş yapmayı denediğimde böyle bir kullanıcı yok diyor cihaz açılmıyor

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
arkadaşlar redmi 7 cihaz wipe data işleminden sonra cihazı aktive et seçeneğinde şifremi giriyorum yanlış diyor burda telefon numaram gözüküyor kullanıcı adı 627.......198 gözüküyor bilgisayardan aynı şifre ile hesaba giriş yapıyorum tel numarasıyla giriş yapmayı denediğimde böyle bir kullanıcı yok diyor cihaz açılmıyor
Bilgisayardan hesaba giriş yapabiliyorsanız Hesabınızdan cihazımı bul özelliğini kapatın sonra cihazım denen yerden cihazınızı kaldırın ve telefonu yeniden başlatın 1 2 dk bekleyin hesap isteme yeri kaybolacaktır normal kuruluma devam edebilirsiniz

Oyla:

hayathaber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fevzi
Cihazım
Aydemir
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayardan hesaba giriş yapabiliyorsanız Hesabınızdan cihazımı bul özelliğini kapatın sonra cihazım denen yerden cihazınızı kaldırın ve telefonu yeniden başlatın 1 2 dk bekleyin hesap isteme yeri kaybolacaktır normal kuruluma devam edebilirsiniz
cihaz gözükmüyor telefonda kullanıcı numaram ile hesba giriş yaptığım numaralar farklı gözüküyor

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
cihaz gözükmüyor telefonda kullanıcı numaram ile hesba giriş yaptığım numaralar farklı gözüküyor
Mi hesabınızı hatırlıyorsanız dediğim yöntem ile hesap sorgulamayı kapatabilirsiniz

Oyla:

hayathaber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fevzi
Cihazım
Aydemir
Konular
2
sorun çözüldü

Oyla:

hayathaber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fevzi
Cihazım
Aydemir
Konular
2
nasil cozdugunuzu yazarsaniz :)
Farklı id numaralarında biri aslında çok eski unuttuğum bir hesaba aitmiş.hattımı başka bir telefona taktım bilgisayardan im.com a giriş yaparken şifremi unuttum dedim doğru hesabı seçerek aktivasyon kodu telefona geldi sonrası tamam

Oyla:
Üst Alt