MIUI Haftalık Güncelleme 5.2.6

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
MIUI HAFTALIK GÜNCELLEME 5.2.6

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gwimolmFxAI[/video]

MIUI ROM 5.2.6 Yapılan Tüm Değişiklikler ve Güncellemeler

[Kamera]
  • Düzeltme – HHT modunun çalışmaması (01-07)
[Galeri]
  • Düzeltme – Bazen arka arkaya resim silinmesi durumunda uygulamada meydana gelen takılmalar. (02-03)
[Müzik]
  • Yeni – Çalma sayfasında sanatçı ve albüm detayları için kısayollar(02-05)
  • Optimizasyon – 192K FLAC desteği (01-07)
  • Optimizasyon – Şarkı listesi sayfasında indirme/favorilere ekleme butonlarının alanları genişletildi (02-05)
  • Optimizasyon – Başlangıç hızı artırıldı, arayüz seviyeleri iyileştirildi (02-05)
  • Optimizasyon – Çalma sayfasında ‘daha fazla’ açılan penceresinin pozisyonu ayarlandı (02-05)
  • Optimizasyon – Harici SD kartta yeterli alan olmaması durumunda indirilen arkının otomatik olarak dahli hafızaya kaydedilmesi desteği (02-05)
[Takvim]
  • Yeni – Aylık görünümde hava durumu detaylarının kontrol edilebilmesi desteği (02-03)
  • Yeni – Yeni arayüz (02-03)
[Mi Kredileri]
  • Yeni – Seçim sayfasında yeni bakiye yükleme metodu (02-04)

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
tekrardan merhaba. umarım tüm sorunlar çözülmüştür.

bir şey sormak istiyorum. miui launcher'da ikon'ları (tema yüklemeden-tek bir app ikonunu) değiştirebiliyor muyuz? yardımcı olabilecek var mıdır? bir de tapatalk'tan foruma erişim sağlayamıyorum. yönetici arkadaşlar belki ilgilenebilirler.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
smyrniankiwi' Alıntı:
tekrardan merhaba. umarım tüm sorunlar çözülmüştür.

bir şey sormak istiyorum. miui launcher'da ikon'ları (tema yüklemeden-tek bir app ikonunu) değiştirebiliyor muyuz? yardımcı olabilecek var mıdır? bir de tapatalk'tan foruma erişim sağlayamıyorum. yönetici arkadaşlar belki ilgilenebilirler.

Hocam forumdaki sorunların kaynağını tespit edebilmek adına tüm eklentileri devre dışı bıraktık. Tapatalk eklentisi de bunlardan bir tanesi. Ben de ağırlıklı olarak tapatalk kullanıyorum ve forum takibini ne derece kolaylaşırdığını biliyorum. Bu nedenle ilk etkinleştirilecek eklentilerden biri de tapatalk. Bir sorun olmaması halinde yarın veya pazartesi yeniden etkinleştireceğiz. :)

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
teşekkürler cantara. peki ikon olayına ne diyorsun?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
smyrniankiwi' Alıntı:
teşekkürler cantara. peki ikon olayına ne diyorsun?

Hocam tek ikon değiştirmeye hiç rastlamadım... Temayı alıp içinden o ikonu değiştirdikten sonra yeni tema olarak kaydedip yüklenebilir zannediyorum ama bu sefer de tema uygulamasının üçüncü parti tema olarak görüp hata verebilir. Açıkçası maalesef hiç bir fikrim yok hocam :)

fatkar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
miui'nin Redmi Note için sunduğu 537 Mb.'lık "miui_H3WGlobal_JHDMIBL40.0_4f833c1539_4.2" rom ile xiaomi.eu'nun sunduğu 403 Mb.lık bu rom "xiaomi.eu_multi_lcsh92_wet_jb9_WCDMA_40.0.0_v5-4.2" arasında ne fark vardır.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
fatkar' Alıntı:
miui'nin Redmi Note için sunduğu 537 Mb.'lık "miui_H3WGlobal_JHDMIBL40.0_4f833c1539_4.2" rom ile xiaomi.eu'nun sunduğu 403 Mb.lık bu rom "xiaomi.eu_multi_lcsh92_wet_jb9_WCDMA_40.0.0_v5-4.2" arasında ne fark vardır.

Hocam her iki rom arasındaki en belirgin fark MIUI'nin sunduğu orjinal romda sadece İngilizce ve Çince dillerinin olması, xiaomi.eu'nun romunda ise Türkçenin dahil olduğu pek çok desteğinin bulunmasıdır. Bunun dışında google uygulamaları, rom performansı, küçük ekleme ve çıkartmalar gibi bazı farklılıklar da var ama en belirgin fark dil farkı.

fatkar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Cvp: MIUI Haftalık Güncelleme 5.2.6

Teşekkürler

Üst Alt