Yardım Miui güncelleme ile gelen sorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ferhatozcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
Xiaomi Mi Note 10 Lite telefonumun, miui 12 güncellemesinden sonra şarjı çok çabuk bitmeye başladı. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı? Varsa sorunu çözebilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Benim aklıma sadece sürüm düşürmek geliyor onda da telefon brick olur diye korkmuyor değilim. Tecrübeli arkadaşlar tecrübesini paylaşabilirse çok minnettar kalırım.

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Redmi Note 9s de yaşadım hocam bende. Downgrade yapmadım ama siz yapsanızda brick olmaz diye düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla Xiaomitool veya miflash ile yükleyebilirsiniz eski sürümü geri dönüşlerde sorun olmadığını belirtiyor geneli kullanıcılar. Miui 12 globalin Android sistem kullanımı %38 lerde idi bende. Şimdi RevOS kullanıyorum, kullanım %25 lere düştü ama bana yinede ekran süresi yönünden biraz eksilme var gibi geliyor oda normal sanırım. Ben bunu animasyonlara bağlıyorum biraz, yoksa akıcılık yönünden gayet iyi bu sürüm. Farklı romlar deneyin sizde benim gibi hint rom,custom yada aosp diyorlar stok arayüzmüş onları kullanın garantili değilde benimki gibi yurtdışı ise tabiki cihazınız.

Ferhatozcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi Note 9s de yaşadım hocam bende. Downgrade yapmadım ama siz yapsanızda brick olmaz diye düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla Xiaomitool veya miflash ile yükleyebilirsiniz eski sürümü geri dönüşlerde sorun olmadığını belirtiyor geneli kullanıcılar. Miui 12 globalin Android sistem kullanımı %38 lerde idi bende. Şimdi RevOS kullanıyorum, kullanım %25 lere düştü ama bana yinede ekran süresi yönünden biraz eksilme var gibi geliyor oda normal sanırım. Ben bunu animasyonlara bağlıyorum biraz, yoksa akıcılık yönünden gayet iyi bu sürüm. Farklı romlar deneyin sizde benim gibi hint rom,custom yada aosp diyorlar stok arayüzmüş onları kullanın garantili değilde benimki gibi yurtdışı ise tabiki cihazınız.
Garantili cihaz ne yazık ki. Sürüm düşürme ile garantisi bozulur mu?

protecknick9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
protecknick9
Cihazım
Xiaomi
Konular
26
Xiaomi Mi Note 10 Lite telefonumun, miui 12 güncellemesinden sonra şarjı çok çabuk bitmeye başladı. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı? Varsa sorunu çözebilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Benim aklıma sadece sürüm düşürmek geliyor onda da telefon brick olur diye korkmuyor değilim. Tecrübeli arkadaşlar tecrübesini paylaşabilirse çok minnettar kalırım.
Temiz kurulum + Batarya kalibrasyonu yaparak eski performansı yakalarsınız.

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Garantili cihaz ne yazık ki. Sürüm düşürme ile garantisi bozulur mu?

O konuda net birşey demek doğru olmaz. Biraz daha kullanın isterseniz belirli şarj, deşarj sürelerine ulaşın ben herşeyi denememe rağmen çözüm olmamıştı ama şuan RevOS iyi gibi benim açımdan.

ibrahimklc336

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 8
Konular
8
Redmi note 8 kullanıyorum. Miui 12 kuruktan sonra bariz bir şekilde pil kullanımı arttı. 11 e dönmeyi düşündüm ama garantisinin bozulması hoşuma gitmedi. BL kilidi açmak zahmetli mi ve tekrardan kilitlenebilir mi, garanti gelebilmesi için?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Redmi note 8 kullanıyorum. Miui 12 kuruktan sonra bariz bir şekilde pil kullanımı arttı. 11 e dönmeyi düşündüm ama garantisinin bozulması hoşuma gitmedi. BL kilidi açmak zahmetli mi ve tekrardan kilitlenebilir mi, garanti gelebilmesi için?
Bootloader kilidi tekrar kilitlenebilir
Ama garanti firmaları sizin daha önce kilidi açtığınız görebilir tamamen görevli insiyatifinde

Ferhatozcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de miui 12 ile pil sorununun geldiğini söylemiştim. Bu kez xiaomi mi note 10 lite cihazımda miui 12 ile gelen diğer hatalardan bahsetmek istiyorum. Sizlerde de varsa bu hatalar çözümünü bulabildiyseniz lütfen yardımcı olun.
1. Kayan bildirim sorunu : Her hangi bir uygulamadan bildirim geldiğinde aşağı kaydırıp tamamını okuyabiliyordum fakat artık aşağı kaydırma hiç olmuyor. Ayarlardan kayan bildirim kısmını açtım. Gereken tüm uygulamar için.
2. Game turbo ile oyun oynarken, istediğim uygulamayı yan tarafta küçük bir pencerede açabiliyordum. Şimdi uygulamaya tıkladığımda oyundan tamamen çıkıp uygulamaya giriş yapıyor.
3. Normal mesaj geldiğinde aşağı kaydırıp tamamını okumaya çalışıyorum fakat direk kayan pencere ve mesajlar uygulaması aynı anda açılıyor telefon kafayı yiyor. Kayan pencereyi tamamen kapatmak mümkün değil sanırım.
4. Daha önce de dediğim gibi bataryası 1 günü bile çıkaramıyor.
5. Sessiz moddayken bildirim geldiğinde titreşim çalışmıyor, özellikle bunu ayarladığım halde.

Yazınca öyle çok bişe gelmiyor ama hepsi birleştiğinde kullanıcı deneyimini berbat ediyor. Çözümleri bilen varsa, yardımcı olabilirse minnettar kalırım. Şimdiden teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt