S scorpio65 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ramazan Cihazım xiaomi mi5 Yaş 26 Konum istanbul Katılım 19 Ekim 2016 Konular 23 Mesajlar 109 Tepkime puanı 24 Puanları 18 5 Aralık 2020 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası 12.0.3.0 Telefon Modeli Poco x3 NFC Bootloader Kilidi Açık Eu,global ve tr romları arasındaki farklar nelerdir? ben tr kullanıyorum en iyisi hangisi acaba en stabili? Teşekkürler Ekli dosyalar Adsız.jpg 26,9 KB · Görüntüleme: 5
Eu,global ve tr romları arasındaki farklar nelerdir? ben tr kullanıyorum en iyisi hangisi acaba en stabili? Teşekkürler
Fire Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım Eren Cihazım Redmi Note 8 Yaş 20 Konum Avcılar Katılım 2 Ekim 2020 Konular 38 Mesajlar 185 Tepkime puanı 38 Puanları 28 5 Aralık 2020 #2 scorpio65' Alıntı: Eu,global ve tr romları arasındaki farklar nelerdir? ben tr kullanıyorum en iyisi hangisi acaba en stabili? Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Tr bölgesi redmi note 9 serisi ile gelmiştir ve bur fark yoktur sadece global de ki bazı uygulamalar yok tr de benim bildiğim Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
scorpio65' Alıntı: Eu,global ve tr romları arasındaki farklar nelerdir? ben tr kullanıyorum en iyisi hangisi acaba en stabili? Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Tr bölgesi redmi note 9 serisi ile gelmiştir ve bur fark yoktur sadece global de ki bazı uygulamalar yok tr de benim bildiğim Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi