Soru MiUI Global 10.3.3 - sürekli reklam çıkması

rone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Mi 9 se
Konular
8
Arkadaşlar, bu rom güncellemesi yüklendikten sonra telefonda sürekli reklam çıkmaya başladı. Özellikle internet tarayıcıda. Önceden böyle reklamlar yoktu. Bununla başa çıkmak için ne yapabilirim ? Siz ne yapıyorsunuz ? Aslında global 10.3.3 sürümüne geçme niyetim de yoktu. OTA olarak güncelleme gelmişti ama ben olumsuz yorumlar yüzünden yüklemiyordum. Bir gece kendi kendine bana sormadan yüklemiş. Yüklendikten sonra da her yerde reklam oldu.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Arkadaşlar, bu rom güncellemesi yüklendikten sonra telefonda sürekli reklam çıkmaya başladı. Özellikle internet tarayıcıda. Önceden böyle reklamlar yoktu. Bununla başa çıkmak için ne yapabilirim ? Siz ne yapıyorsunuz ? Aslında global 10.3.3 sürümüne geçme niyetim de yoktu. OTA olarak güncelleme gelmişti ama ben olumsuz yorumlar yüzünden yüklemiyordum. Bir gece kendi kendine bana sormadan yüklemiş. Yüklendikten sonra da her yerde reklam oldu.

Forum ana sayfasının sağ üst köşesinde yer alan "ara"kısmına "reklam" yazıyor ve çıkan sayfada sorunumuzu/sorumuza çözümü konu açmadan buluyoruz Yes~~

Oyla:

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Yada Google'a miui reklamları kapatma diye yazarsanızda sorunlarınızı çözebilirsiniz buyrun yayınlamış.

Oyla:

rone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Mi 9 se
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum ana sayfasının sağ üst köşesinde yer alan "ara"kısmına "reklam" yazıyor ve çıkan sayfada sorunumuzu/sorumuza çözümü konu açmadan buluyoruz Yes~~
Bunu yapmıştım. Bir sürü konu çıktı. Tam olarak hangi konuya bakmamı tavsiye ediyorsunuz ? Cihazımın rootlu olmadığını ve magisk kurulu olmadığını belirtmek isterim.
Yada Google'a miui reklamları kapatma diye yazarsanızda sorunlarınızı çözebilirsiniz buyrun yayınlamış.
Shiftdelete sayfasında yazılanları yapmıştım. Pek faydasını görmedim. Üstelik o sayfada yazılanların hepsi yapılamıyor. Mi 9 SE'de olmayan menülerden bahsediliyor. Örneğin tarayıcı için, tarayıcı ayaları -> gelişmiş -> en iyi siteler -> tavsiyeleri al diye bir menü yok benim Mi 9'da.

Oyla:

goldenmoon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
mi mix 3 & mi 9
Konular
6
Browser için mint browser i öneririm, reklamları engelleme konusunda şahsen memnunum. Ayarlarında reklamları engelle kısmını aktif etmeniz gerekmekte, cihazın içindeki reklamlar için araştırma yapmak lazım. Kolay gelsin.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Browser olarak ben de bir öneride bulunayım. Bakınız : Via.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Bunu yapmıştım. Bir sürü konu çıktı. Tam olarak hangi konuya bakmamı tavsiye ediyorsunuz ? Cihazımın rootlu olmadığını ve magisk kurulu olmadığını belirtmek isterim.

Shiftdelete sayfasında yazılanları yapmıştım. Pek faydasını görmedim. Üstelik o sayfada yazılanların hepsi yapılamıyor. Mi 9 SE'de olmayan menülerden bahsediliyor. Örneğin tarayıcı için, tarayıcı ayaları -> gelişmiş -> en iyi siteler -> tavsiyeleri al diye bir menü yok benim Mi 9'da.
Hocam bende bu zamana kadar hiç reklam çıkmadı

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.329
Birde atalar uygulamalar yüklü uygulamalar hepsini göster diyip msa adınsna bir uygılama var onu durdurun. Aynı şekilde o bölümden izinlerden yada güvenlik uygulamasından internet kullanımı kısıtla diyerek msa internet erişimini kapatın.

Oyla:
Üst Alt