Yardım Miui Gizli özellikler

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
forumda gördüğüm üzere miui kullanicilari icin gizli özellik menüsünde (GÜÇ MODU) seçeneğinde dengeli-performans diye iki seçenek var. Benim otomatik işaretli seçenek dengeli ben bunu performans yapsam ne değişir zararı varmıdır ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-07-06-22-51-22-812_com.ethnic.settings.png
    Screenshot_2018-07-06-22-51-22-812_com.ethnic.settings.png
    159,3 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_2018-07-06-22-52-51-119_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-07-06-22-52-51-119_com.android.settings.png
    114,2 KB · Görüntüleme: 93

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Telefonunuz daha çok ısınır piliniz daha çok hızlı biter ve uzun vadede elbet ki donanıma da etkisi olur. Fakat bu özellik her cihaz da çalışmıyor mi4 telefonum da kendi ayarların da bu özellik var ve mi4 de çok güzel çalışıyor ama mi mix telefonum da bu uygulama ile açtığım da çalışmıyor aynı ayara girdiğim de tekrar dengeli seçeneğinde olduğunu görüyorum bir de bu özellik çalıştığında bildirim panelinde bilgi veriyor bi deneyin yine de.

Oyla:

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
forumda gördüğüm üzere miui kullanicilari icin gizli özellik menüsünde (GÜÇ MODU) seçeneğinde dengeli-performans diye iki seçenek var. Benim otomatik işaretli seçenek dengeli ben bunu performans yapsam ne değişir zararı varmıdır ?
Bu Menüyü Nerden Açtınız Hocam.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Gerekli Bir Uygualamamı Ve Cihaza Herhangi Bir Zararı Varmı güvenlik açısından açtığımızda.
Bende uygulamayı yayınlayan arkadaş ilk cıkardıgında bu soruları sormuştum telefona bir zararı yok ben bu uygulamayı kullanmadığım Google uygulamalarını devre dışı bırakmak için kullanıyorum. Zaten uygulama içinde ki ayarlar telefon ayarlarının kısa yolları yani farklı bir özellik ile yapmıyorsunuz.

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefona zarar verecek bi seçeneğe girse zaten root yetkisi ister burda sadece telefonun göz önünde bulamayacagınız özelliklerine kısayol eklentisi koymuş gayet başarılı bende google uygulamasından sıkılmıştım iyi bir çözüm

Oyla:
Üst Alt