Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Miui Foruma Göre,Miui9 beta güncellemesini bu telefonlar alıcakRedmi Notebook 4 Qualcomm/Redmi Note 4x
Mi6-Mi5-Mi5s-Mi5s Plus-Mi Note2
Mi serisinde ilk mi6 sonra 5 alınacak büyük ihtimalle çünkü Xioami çok fazla ilgi gösteriyor mi5 eHadi hayırlısı bakalım, ucuz atlatıldı son olarak mi 5 telefon güncelleme alıyor, erken olarak tabiki.
Mi5s ve mi5s plus..Plus 1 adım daha önde bence.Mi 5 ten sonraki ilgisi hangisidir acaba, çünkü mi 5 değiştirme vakti geldi ,
insanlara bunu anlatamıyorum abi sağolasın. beta grubunda olan bizizBaşlıkta yazmış adamlar beta tester aranıyor diye. Ayrıca birçok doğru kaynaktan alınmış tarihler mevcut zaten. Ayrıca m5 önce alacak sonra Plus alacak demişsin sadece seninki temenni yada kendi düşüncen diyelim ben official forumda bir çok kaynak okumuştum hiç birinde boyle bir sıralama yok..
İlk verilen sıralama 11 Ağustos mi6 ve rn4.
25 Ağustos mi5/5s/5plus/ gidiyor tarihler belli yani beta lar da başarılı geçtiğine göre tarihlere uyulacak büyük bir aksilik olmazsa
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapalı beta grubunda olanlar yarın alacak ama şuan hatalar mevcut yarın yayımlayacaklar mı göreceğizValla bende son bir haftadır aynı şeylere cevap yazıyorum herkes kafasına göre bir şey yazıyor sonra yeni üyeler acaba diyor ortalık karışıyor insanların kafası karışıyor
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi