Yardım Miui dialer ve mesaj globale sürüme kurulur mu

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.8.0
Telefon Modeli
Note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Miui dialer ve mesaj uygulamasını global sürüme kurmanın bir yolu varmı

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Endonezya roma geç rahat et cihaz.Hiç uğraşma.

Oyla:

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
rootlayıp kurarsında adroid14 ise uyugun daha pek bişi yok galiba, bende root atmayı denedim miui aramaya geçerim diye beceremedim loop a dştü cihaz hep

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Global yazılımlı cihazlara ; mi dialer ve mi contact uygulamalarının haricen yükleyebilme desteği verilmesi konusunda, firmaya talepte bulundum ;

Gelen yanıt ;

Yani özetle; sizler de firmaya talep gönderirseniz, "mi contact" ve "mi dialer" uygulamaları için, firma harici uygulama çıkarıp, kendi mağazasından ya da play store'dan paylaşmak için çalışma başlatmaya istekli olacaktır.

Oyla:

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global yazılımlı cihazlara ; mi dialer ve mi contact uygulamalarının haricen yükleyebilme desteği verilmesi konusunda, firmaya talepte bulundum ;

Gelen yanıt ;

Yani özetle; sizler de firmaya talep gönderirseniz, "mi contact" ve "mi dialer" uygulamaları için, firma harici uygulama çıkarıp, kendi mağazasından ya da play store'dan paylaşmak için çalışma başlatmaya istekli olacaktır.
internetten apkları buldum system/privapp içine kurdum uygulama açılıyor ama tam fonksyonlu değil mesajlar uygulamasında mesaj engelle çalışmıyor
dialerde arama yaptığımda arama ekranı gelmiyor

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
internetten apkları buldum system/privapp içine kurdum uygulama açılıyor ama tam fonksyonlu değil mesajlar uygulamasında mesaj engelle çalışmıyor
dialerde arama yaptığımda arama ekranı gelmiyor
Harici uygulama arayışına girdiğimde, internet'teki uygulamaları ben de denemiştim.

Sağlıklı çalışmadığı için de; haricen uygulama desteği verilmesi konusunda, firmadan istek de bulundum.

Hülasası; bir önceki mesajımda değindiğim üzere, global yazılımlı cihazlarda "mi dialer" ve "mi contact" uygulamalarının çalışması hususunu firmaya istek olarak yazmalısınız. Firmaya bu konuda ne kadar çok istek olursa, firma müşteri memnuniyeti için, bu isteğe eğilecektir.

Forumlarda bu husus "yakınma" şeklinde devam ediyor. Yakınmalardan firmanın haberi olması için, sizlerin de firmaya istekte bulunmanızdan geçiyor. Şu ana kadar yakınanların tamamı, firmaya istek gönderseydi, bu sorun çoktan çözülmüş olurdu.

Yazın firmaya lütfen... Ne kadar çok istek gönderen olursa, bu sorun o kadar kısa zamanda çözülür.

Oyla:

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Endonezya rom kurun en iyisi
endonezya romda nfc yi kullanamadım bankalar güvenlik hatası veriyordu sertifika filan denediğim halde şuan global sürümde nfc kullanıyorum o yüzden endonezyaya geçmeyi düşünmüyoruım

Oyla:
Üst Alt