Mod MİUİ - DEBLOATER V1.0 - xiaomi hızlandırma 2023

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
16
stk sim tool kit, ilk kaldırdığım uygulamaların arasındadır. Şu operatörün size sürekli bildirim gönderdiği, okuyamadan yanlışlıkla evet'e basıp faturanızı kabartıp, iptal için bir sürü uğraştırıp sinir küpü eden uygulama kendileri.
Benim kendi listem altta. Txt dosyasındaki boşluktan sonraki kısım konu sahibi arkadaşın listesinden benim kaldırdığım uygulamalar. Telefonu kapatıp açtım sorun yok.
Ben mobil imza kullanıyorum. Bu kaldırılırsa mobil imza çalışmaz. Mobil imza kullananlar STK'yı kaldırmasınlar...

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Ben mobil imza kullanıyorum. Bu kaldırılırsa mobil imza çalışmaz. Mobil imza kullananlar STK'yı kaldırmasınlar...
Sizinkisi istisnai bir durum diye düşünüyorum. Uyarı için teşekkürler.

burhan0660

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
14
deneme amaçlı redmi note 11 sd680 li cihazda yaptım cihaz oldu 3310 misali custom rom yüklemiş gibi bomboş cihaz

mevo011

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mevlüt
Cihazım
redmi note 8
Konular
5
stk sim tool kit, ilk kaldırdığım uygulamaların arasındadır. Şu operatörün size sürekli bildirim gönderdiği, okuyamadan yanlışlıkla evet'e basıp faturanızı kabartıp, iptal için bir sürü uğraştırıp sinir küpü eden uygulama kendileri.
Benim kendi listem altta. Txt dosyasındaki boşluktan sonraki kısım konu sahibi arkadaşın listesinden benim kaldırdığım uygulamalar. Telefonu kapatıp açtım sorun yok.
denedim redmi note 8 sorunsuz

Lim0n

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
40
hocam mesela güzel olmuş konu eyvallah fakat galeriyi falan da içeriyor yani nasıl bir debloat yaptıınız anlamadım ki

mevo011

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mevlüt
Cihazım
redmi note 8
Konular
5
hocam mesela güzel olmuş konu eyvallah fakat galeriyi falan da içeriyor yani nasıl bir debloat yaptıınız anlamadım ki
miui ile gelen storeda alternatifi olan herşeyi siler kardeşim zaten telefonla gelen uygulamalar yiyor rami

Üst Alt