Yardım MIUI Call Sorunu

MuratAkbasPh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.5.0
Telefon Modeli
Red Mi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar TWRP aracılığı ile Red Mi Note 8 Pro cihazıma sadece Xiaominin kendi uygulaması olan ''Arama ve Rehberi'' yükledim. Daha önceleri yüklediğimde hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Sadece gelen 2 3 güncelleme ile tekrar yüklemek zorunda kaldım. Lakin son gelen güncelleme ile yani 12.0.5 ile TWRP ile yüklesem de sürekli durdurma hatası veriyor. Ne yaptıysam halledemedim acaba bu durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba arkadaşlar TWRP aracılığı ile Red Mi Note 8 Pro cihazıma sadece Xiaominin kendi uygulaması olan ''Arama ve Rehberi'' yükledim. Daha önceleri yüklediğimde hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Sadece gelen 2 3 güncelleme ile tekrar yüklemek zorunda kaldım. Lakin son gelen güncelleme ile yani 12.0.5 ile TWRP ile yüklesem de sürekli durdurma hatası veriyor. Ne yaptıysam halledemedim acaba bu durum hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Son güncelleme ile hata veriyor maalesef. Çözümü şuan yok

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Şu arama uygulamasının eski veya yeni farklı sürümleri varsa belki denerseniz birisi çalışabilir

Oyla:
Üst Alt