Yardım MIUI Bluetooth Kopukluk Sorunu

Atulf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ataol
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.8.0(RGGMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, herkese iyi forumlar. Redmi Note 8 Pro cihazını kullanmaktayım. MIUI 12.5.8.0(RGGMIXM) bulunmakta cihazımda. Uzun süredir yaşamış olduğum bir sorun bulunmakta. Bu sorun bluetooth kulaklığın sürekli olarak kesilmesi ve bluetooth'un kendiliğinden kapanması. Bu durumla ilgili danışmak istediğim şey şudur. Cihazımı elimdeki sürümdem MIUI 12.5.15.0(RGGEUXM) sürümüne güncellersem eğer bu sorun çözülebilir mi? Daha doğrusu global'den EU rom'a geçersem sorunum çözülebilir mi? İnternet üzerinden bu sorunun çözümü için tüm interneti taramış durumdayım. Verilen tüm çözümleri denedim, ve maalesef hiçbiri işe yaramadı. Artık böyle bir şey deneyip çözmeyi denemek istiyorum. Bir de bahsettiğim global sürümden EU sürümüne geçerken data'larımı kaybetmek istemiyorum. Bunun bir yolu bulunmakta mı acaba?

kimsin34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 9
Konular
1
bende aynı sorunu redmi note 9 cihazımda yaşıyorum herhangi bir çözümünü bulmuş değilim ancak deneyimlerime göre miui 13 ile android 12 ye yükselttiğimde cihazı biraz daha performans artışı oldu ayrıca mi paylaşımı falanda kapatmayı deneyebilirsiniz performans artışı dediğimde cebimde bağlantı kesilmeyecek kadar yoksa normal bir cihazın bluetooth performansından çok uzak benim cihazımda wifide aynı şekilde çok kötü yurt dışı olduğu içinmidir ikinci el almıştım cihazı sıvı temasımı yaptılar parçamı değiştirdiler yoksa direkt cihazın kötülüğümü bilemem

Oyla:
Üst Alt