Yardım Miui arayuzune veda ettim

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28
Arkadaslar yaklasik 2 ay once mi 6 aldim daha onceki telimde de miui arayuzu kullaniyordum ama miui stabiliteyi bir turlu tuturamadi ya elimde mi 6 gibi canavar var miracast adam gibi calismiyor volte ayni wovifi zaten yok gm 5 plus ta bile var yani yani bu cihazda olmasi gereken ufacik seyler bile yok simdi atomic diye aoskp bir rom kurdum saat gibi ekran yansitiyor volte yok miui dede yoktu yani çinli ler yazilim konusunda agir simdi diceksinizki miui yazilim konusunda cok hizli bende diyorumki android 7 den 8 e gecildi ne geldi ne duzeltildi 1.2 tane boya yok kilit sesi degismis vs kardesim bana volte ile wovifi ele kamera kalitesi sarj kalitesi face id vs ile gel

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaslar yaklasik 2 ay once mi 6 aldim daha onceki telimde de miui arayuzu kullaniyordum ama miui stabiliteyi bir turlu tuturamadi ya elimde mi 6 gibi canavar var miracast adam gibi calismiyor volte ayni wovifi zaten yok gm 5 plus ta bile var yani yani bu cihazda olmasi gereken ufacik seyler bile yok simdi atomic diye aoskp bir rom kurdum saat gibi ekran yansitiyor volte yok miui dede yoktu yani çinli ler yazilim konusunda agir simdi diceksinizki miui yazilim konusunda cok hizli bende diyorumki android 7 den 8 e gecildi ne geldi ne duzeltildi 1.2 tane boya yok kilit sesi degismis vs kardesim bana volte ile wovifi ele kamera kalitesi sarj kalitesi face id vs ile gel
MIUI'yi terk edip bu romdan memnunsanız, diyecek bir şey yok....güle güle kullanın

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Memnunsanız ne ala güle güle kullanın size bir soru sormak istiyorum fakat dürüst cevap vermek önemli
Ben bu mesajı yazana kadar siz geribildirim bölümünden hiç vowifi ya da volte gelmesini istiyoruz diye yazdınız mı?

Oyla:

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Memnunsanız ne ala güle güle kullanın size bir soru sormak istiyorum fakat dürüst cevap vermek önemli
Ben bu mesajı yazana kadar siz geribildirim bölümünden hiç vowifi ya da volte gelmesini istiyoruz diye yazdınız mı?
Yazdim hem ingilizce hem çin ce yazdim kardesim

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Volte ve vowi-fi cihazdan çok operatör desteğine bağlıdır. Cihaz üzerinde açık olsa da operatör cihaza destek vermiyorsa bir işe yaramaz. Diğer taraftan yazılım geliştirmeleri ve özelleştirmeleri konusunda size hak veriyorum ;)

Oyla:

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Volte ve vowi-fi cihazdan çok operatör desteğine bağlıdır. Cihaz üzerinde açık olsa da operatör cihaza destek vermiyorsa bir işe yaramaz. Diğer taraftan yazılım geliştirmeleri ve özelleştirmeleri konusunda size hak veriyorum ;)
Ya cihazda wovifi yokki zaten bence oparetorle alakali deil neden dersen benim arkadasta umitoch tel var normalde hicbir oparetor destek vermiyor adini bile bilmiyor ama canavar gibi volte calisiyor

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Ya cihazda wovifi yokki zaten bence oparetorle alakali deil neden dersen benim arkadasta umitoch tel var normalde hicbir oparetor destek vermiyor adini bile bilmiyor ama canavar gibi volte calisiyor
Sizce bizce diye bir durum yok aslında. Operatör desteği ve biraz da markanın uğraşları ile açılıyor

Oyla:

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Bu volte çok gerekli birşey mi arkadaşlar ya merak ettiğim ben mi5te aktif ettim bir fark göremedim

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Yok be kardeşin olsa ne olur olmasa ne. Kaldı ki vote kulllana bilmek için karşı taraf cihazında vote gerekli.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Umi touch cihazinin volte destegini konusma aktifken screenshoot ve hatta volte tester app ile bize kanitlayin ozaman bizde canavar gibi inanalim, fakat mumkunse oynanilmis cihaz ve ss olmasin ;)

Oyla:
Üst Alt