Kernel Miui Android Oreo için kernel tavsiyesi?

KaanR5+

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
İnternette baya araştırdım ama miui için pek kernel yapılmıyor sanırım sadece genom diye bişi bulabildim onun da bir etkisini göremedim. Miui için batarya odaklı kernel bilen var mı?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
MIUI'da çalışan benim de bildiğim sadece Genom var o da batarya ömrüne değil performansa oynayan bir kernel, en son güncelleme ile hızları uçuk seviyede arttırdılar.

- OverClocked CPU and GPU
- 3.1Ghz CPU & 850Mhz GPU
8-|8-|

KaanR5+

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de o da değişmemiş 2.02 ghz cpu 650 mhz gpu. ayrıca evet bu değerler fazla uçuk olmuş ben onu indirirsem telefon telefonluktan çıkıp el ısıtıcısına dönüşür :D. peki performans odaklı olsun diyelim hangi sürümünü önerirsiniz fazla abartılı olmasın ama (genom telegram grubundayım) eas diye bişi çıkartmışlar en son sanırım beta sürüm hiç bişi report etmeyin demiş çünkü

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
ben de o da değişmemiş 2.02 ghz cpu 650 mhz gpu. ayrıca evet bu değerler fazla uçuk olmuş ben onu indirirsem telefon telefonluktan çıkıp el ısıtıcısına dönüşür :D. peki performans odaklı olsun diyelim hangi sürümünü önerirsiniz fazla abartılı olmasın ama (genom telegram grubundayım) eas diye bişi çıkartmışlar en son sanırım beta sürüm hiç bişi report etmeyin demiş çünkü
MIUI romlarda stock kernel en iyisi o yüzden stock kernel öneririm.

KaanR5+

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
miui sevilmiyor anlaşılan, hep aosp için kerneller görüyorum dark ages, LH, zucc, beacon.. peki stock kernel e nasıl geri dönebilirim? miui pro 8.11.15 android 8 kullanıyorum rom olarak

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
miui sevilmiyor anlaşılan, hep aosp için kerneller görüyorum dark ages, LH, zucc, beacon.. peki stock kernel e nasıl geri dönebilirim? miui pro 8.11.15 android 8 kullanıyorum rom olarak
ROM zip dosyasının içinde "boot.img" dosyasını çıkartın ve TWRP'den tekrar kurun ardından Magisk kurun çünkü bu işlem sonucu magisk kalkmış gibi görünecek ve hata verecek.

Üst Alt