Yardım MIUI.AM Rom'u Sonrası TWRP Şifre Problemi

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Yaklaşık 1 saat önde R5+ telefonuma yükledim rom 8.1'miş hiç dikkat etmeden flashladım şimdi geri dönemiyorum. TWRP şifre istiyor yada sadece dosyaları görüntülüyor silme filan yapamıyorum :D . EDL üzerinden 9.6. flashlasam herhangi bir sıkıntı yaratır mı acaba ?

Bu arada TWRP'nin şifresini bilmiyorum.

fastboot üzerinden "fastboot getvar anti" komutu yazınca 3 veya 4 yazmıyor sadece komutun kaç saniyede işlendiği yazıyor yani antri rollback var mı yok mu emin değilim ama okuduğum forumda R5+'larda anti rollback yok diye okumuştum.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Telefonunuz açılıyorsa açıp bilgilerinizi yedekleyin ardından Twrpye girip format data yapın. Bir daha şifre istemeyecektir rahatlıkla işlem yapabilirsiniz. Format data ile rom dahil telefonda her şey silinecektir bilginize.
Ve Redmi 5 Pluslarda antirollback sorunu söz konusu değil :)

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuz açılıyorsa açıp bilgilerinizi yedekleyin ardından Twrpye girip format data yapın. Bir daha şifre istemeyecektir rahatlıkla işlem yapabilirsiniz. Format data ile rom dahil telefonda her şey silinecektir bilginize.
Ve Redmi 5 Pluslarda antirollback sorunu söz konusu değil :)
Hocam TWRP üzerinden hiç bir işlem yapılmıyordu şimdi çözdüm sorunu rehber yazmaya çalışıyorum orada bilgi vermeye çalışacağım.

Oyla:
Üst Alt