Yardım Miui 9

musaulams

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musa
Cihazım
mi 6
Konular
2
Arkadaslar durumu uzun uzun anlatip kafa karistirmak istemiyorum bu rom twrp botloader custom rom falandan hicbisey anlamiyorum yeni bi cihaz alfim alali bi ay oldu modeli xiaomi mi 6 miui surumu miui 9.0.2. 0 kararli yaziyor orjinal yani guncelleyiciden gelen bildirimle guncelledim guncellemeden once hersey iyiyken suan sorunlar yasiyorum donma kasma karisiklilar rehberimdeki kisiler mesaj atunca ismini goremiyorum yada baska bir isim yaziyor video izlerken ses sonradan geliyor ikinci alana otomatik geciyor vb. Hatalar yasiyorum telefondan pek anlamiyorum bilgisayarim yok suan hakkaride askerim yardimci olabilecek arkadaslardan allah razi olsun
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Valla bende kasım sonu gibi mi6 aldım. Orijinal stock rom kullanıyorum 9.0.2.0. Aynen dediğin gibi nw bootloader ne twrp, flashlama anlarım. Ama telefonda en ufak kasma, donma, uygulama durdurma vb en küçük hataya rastlamadım. Galiba güncellemeyi alırken birşeyler olmuş. Temiz bir kurulum yapman lazım. Tabi telefon hafızanda önemli gördüklerini yedeklemeyi unutma

Oyla:

musaulams

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musa
Cihazım
mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bende kasım sonu gibi mi6 aldım. Orijinal stock rom kullanıyorum 9.0.2.0. Aynen dediğin gibi nw bootloader ne twrp, flashlama anlarım. Ama telefonda en ufak kasma, donma, uygulama durdurma vb en küçük hataya rastlamadım. Galiba güncellemeyi alırken birşeyler olmuş. Temiz bir kurulum yapman lazım. Tabi telefon hafızanda önemli gördüklerini yedeklemeyi unutma

Yaptim telefona 3 tusla formatta attim degisen bisey yok

Oyla:
Üst Alt