- Adım
- Eren
- Cihazım
- MI 5S Plus
- Konular
- 10
merhaba aklımda şu anki sürümde eksik olduğunu düşündüğüm bir kaç özellik var da bunları nasıl xiaomi ekibine iletebilirim bir bilgisi olan var mı?
düzenleme: eğer ilgilenen birisi ya da iletirim diyen olursa şikayetlerimi yazdım buraya..
varsayılan müzik çaları seçme seçeneği olmalı. kilit ekranında iki kere tıklayınca varsayılan müzik çalar açılıyor.. ya da bu özelliği kapatıp iki tıklama ile ekranı kilitleme gelmeli.
sağa veya sola kaydırma yaparken çok zorlanıyorum bu sorunun çözülmesi gerek.
kilit ekranı bildirimlerinin içeriğini gizleme seçeneği eklenmeli.
biraz uğraştırabilir fakat çift pencerenin yanı sıra ekrana "uçan" pencereler eklenmeli. (tıpkı windows gibi ekrana pencere ekleyip iki ya da daha fazla uygulamayı kullanabiliyorsunuz.)
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
düzenleme: eğer ilgilenen birisi ya da iletirim diyen olursa şikayetlerimi yazdım buraya..
varsayılan müzik çaları seçme seçeneği olmalı. kilit ekranında iki kere tıklayınca varsayılan müzik çalar açılıyor.. ya da bu özelliği kapatıp iki tıklama ile ekranı kilitleme gelmeli.
sağa veya sola kaydırma yaparken çok zorlanıyorum bu sorunun çözülmesi gerek.
kilit ekranı bildirimlerinin içeriğini gizleme seçeneği eklenmeli.
biraz uğraştırabilir fakat çift pencerenin yanı sıra ekrana "uçan" pencereler eklenmeli. (tıpkı windows gibi ekrana pencere ekleyip iki ya da daha fazla uygulamayı kullanabiliyorsunuz.)
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme: