Rom MIUI 9 7.11.16 Global Beta ROM Güncellemesi

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Maalesef hala App vault'u kapatamıyoruz (Ekranı sağa kaydırınca en solda yeni bir ekran açılarak ortaya cıkmıştı, başıma kaldı angel~~) ve saat widget'ını değiştiremiyoruz. Geribildirimden de bir kaç kez yazdım ama henüz bir değişiklik yok maaalesef..

zaichi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Zaichi
Cihazım
Mi 5
Konular
2
Hocam bu dosyayı indirdim de nasıl yükleyeceğim eskiden güncelleme bölümü sağ üst köşeden yükleniyor du hep otadan indirdim bunu bu şekilde indirdik miui 9 da kaldırmış olabilirlermi
[doublepost=1511154305,1511154114][/doublepost]Buldum teşekkürler aynı yerdeymis

knnekrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Mi5
Konular
0
Merhaba. Benim de sorum olacak bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Telefonum mi5 ilk aldığımda 2016 Ocak ayında telefonun güvenlik uygulamasına girdiğimde en alttaki araçlar bölümünde otomatik uygulama başlatma diye bı bölüm vardı oradan mesela saat 8de mobil veriyi kapat wifi yıl aç, veya saat19 da wifi yi aç mobil veriyi kapat gibi ayarlar Yapabiliyordum. Şimdi bu ayarları bı turlu bulamıyorum. Şu anda o araçlar bölümünde : Derin temizlik, Veri kullanımı, Çift uygulamalar, İkinci alan gibi ayarlar var. Ama o dediğim ayarları bı türlü bulamıyorum acaba Miui sürümü güncellenice falan o ayarlar iptal mi oldu. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

kerimler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerm
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
0
Merhaba arkadaşlar benim cihaz mi5 prime olarak geçiyor. mi5 e ait dosyayı indirsem kurabilir miyim? bir de hangi linki indirmem gerekiyor iki link arasında ki fark nedir?

knnekrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Mi5
Konular
0
Merhaba. Benim de sorum olacak bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Telefonum mi5 ilk aldığımda 2016 Ocak ayında telefonun güvenlik uygulamasına girdiğimde en alttaki araçlar bölümünde otomatik uygulama başlatma diye bı bölüm vardı oradan mesela saat 8de mobil veriyi kapat wifi yıl aç, veya saat19 da wifi yi aç mobil veriyi kapat gibi ayarlar Yapabiliyordum. Şimdi bu ayarları bı turlu bulamıyorum. Şu anda o araçlar bölümünde : Derin temizlik, Veri kullanımı, Çift uygulamalar, İkinci alan gibi ayarlar var. Ama o dediğim ayarları bı türlü bulamıyorum acaba Miui sürümü güncellenice falan o ayarlar iptal mi oldu. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Böyle bir menü vardı ama artık çıkmıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Böyle bir menü vardı ama artık çıkmıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu Menü Mi Globe rom'da var, diğerlerinde de varmı, bilmiyorum....Sizin bulunduğunuz Global beta da henüz yok, gelirmi bilmiyorum

thinkfloyd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
thinkfloyd
Cihazım
Mi4 lte
Konular
1
Miui 9 ile o özellik gitti maalesef