Yardım MIUI 9.2.1.0 stable for Mi 5

mvsyrsln

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
veli
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
29
Merhabalar. Dün akşam betadan global sürüme geçtim fakat betadaki çoğu beğendiğim özellik gitti. Şu an 9.1.1.0 kullanıyorum ama yabancı bir forumda Mi 5 ve Mi 5 Pro için 9.2.1.0 sürümünün geldiğini ve güncellediklerini söylediler. Yani Nightly Update oluyormuş. Eğer güncelleme gelen arkadaş varsa 9.2.1.0'ın zip dosyasını foruma yükleyebilir mi? Teşekkürler.

buharags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buhara
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
5
Bölgeyi Hindistan yapıp dene.Güncelleme öyle gelebilir.

Oyla:

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
Merhabalar. Dün akşam betadan global sürüme geçtim fakat betadaki çoğu beğendiğim özellik gitti. Şu an 9.1.1.0 kullanıyorum ama yabancı bir forumda Mi 5 ve Mi 5 Pro için 9.2.1.0 sürümünün geldiğini ve güncellediklerini söylediler. Yani Nightly Update oluyormuş. Eğer güncelleme gelen arkadaş varsa 9.2.1.0'ın zip dosyasını foruma yükleyebilir mi? Teşekkürler.
Hocam 9.2.1 Çin versiyonuna geldi hatta şu an 9.2.2 çıkmış durumda ve bunlarda bildiğim kadarıyla Türkçe dil desteği yok.

Oyla:

mvsyrsln

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
veli
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölgeyi Hindistan yapıp dene.Güncelleme öyle gelebilir.
Dün gece Bangladeş, Hindistan falan denedim ama bir sonuç çıkmadı maalesef. Rastgele dağıtılıyor sanırım.
Hocam 9.2.1 Çin versiyonuna geldi hatta şu an 9.2.2 çıkmış durumda ve bunlarda bildiğim kadarıyla Türkçe dil desteği yok.
Hocam yok çoğu ülkeden alan okudum. Polonya, Hindistan, Bangladeş falan. Rastgele dağıtılıyor sanırım ama zip dosyasını yükleyen olursa biz de faydalanırız.

Oyla:
Üst Alt