Yardım Miui 9.1.1güncellemesi ile gelen şarj sorunu

samgur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi Mi5 p
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, telefonum mi5 prime. miui 9 güncellemesi gelmeyince telefonumdan bölgemi hindistan olarak değiştirip önce miui 8.1.4 (yanlış hatırlamıyorsam) güncellemesi yaptım. telefonumda önceden şöyle bir sıkıntı vardı, şarjım %20-25 iken birden kapanıyordu. %25 den yüksekse ani kapanma olmuyordu. Neyse bu 8.1.4 güncellemesi ile ya da 8.4.1 hatırlamıyorum, bu sorun biraz aşıldı. dün gece miui 9.1.1 güncellemesini yaptım ve sabah telefonumu şarja taktım.30-35 dk sonra telefonuma baktığımda sadece %2-3 civarında şarj olmuş. telefonumu yeniden başlattım, kapadım açtım,şarjı bitirip yeniden şarj etmeye çalıştım aynı. bir şey değişmiyor. neredeyse şarj olmuyor diyebilirim. güncelleme ile bir alakası olabilir mi ? nasıl düzeltebilirim ?

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
4
Ne zaman aldınız cihazı ? Ve genel olarak şarj problemini ne zamandan beri yasıyorsunuz ?

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhaba arkadaşlar, telefonum mi5 prime. miui 9 güncellemesi gelmeyince telefonumdan bölgemi hindistan olarak değiştirip önce miui 8.1.4 (yanlış hatırlamıyorsam) güncellemesi yaptım. telefonumda önceden şöyle bir sıkıntı vardı, şarjım %20-25 iken birden kapanıyordu. %25 den yüksekse ani kapanma olmuyordu. Neyse bu 8.1.4 güncellemesi ile ya da 8.4.1 hatırlamıyorum, bu sorun biraz aşıldı. dün gece miui 9.1.1 güncellemesini yaptım ve sabah telefonumu şarja taktım.30-35 dk sonra telefonuma baktığımda sadece %2-3 civarında şarj olmuş. telefonumu yeniden başlattım, kapadım açtım,şarjı bitirip yeniden şarj etmeye çalıştım aynı. bir şey değişmiyor. neredeyse şarj olmuyor diyebilirim. güncelleme ile bir alakası olabilir mi ? nasıl düzeltebilirim ?
Soket girişlerinde pislik olabilir, oraları temizleyin, olmazsa başka kablo ile deneyin

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

BySamre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Yüksel
Konular
1
Bende telefonumu 3 gün önce 9.1.1 e güncelledim. Eski sürümüne göre çok daha hızlı bir şekilde şarjı bitiyor. Normalde bana 1.5 gün giden şarj artık 1 gün bile dayanmıyor. Nedenini bilen var mı

Oyla:

zahirekrem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 5 prime
Konular
1
Bende bugün miui 9 güncellemesi yaptım ve telefon açıkken şarj olmuyor fakat kapatıp açınca ve yeniden başlatınca düzeliyor. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

Oyla:
Üst Alt