Sanirim global rom kurmaniz gerekiyor twrp icinMi5 cihazıma china developer miui 8 romunu yükledim ama bir türlü twrp yükleyemedim yardımcı olabilir misiniz
Her twrp her romda çalışmıyor. Twrp konusundaki diğer dosyayı deneyin.Mi5 cihazıma china developer miui 8 romunu yükledim ama bir türlü twrp yükleyemedim yardımcı olabilir misiniz
hocam sıkıntı şu iki twrp yi de denedim internet üzerinde buldugum bir çok twrpyi de denedim birisi oldu onda da veriyi sıfırladıktan sonra cihazın mi logosunda kalıyo açılmıyo hiç sonra üzerine yeni rom atıyorum bu sefer de twrp gidiyo önerilerinizi bekliyorumHer twrp her romda çalışmıyor. Twrp konusundaki diğer dosyayı deneyin.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Öyleyse yüklediğiniz rom ile uyumlu değil. Başka rom yükleyin yada dosyalar uyumlu hale gelene kadar bekleyin.hocam sıkıntı şu iki twrp yi de denedim internet üzerinde buldugum bir çok twrpyi de denedim birisi oldu onda da veriyi sıfırladıktan sonra cihazın mi logosunda kalıyo açılmıyo hiç sonra üzerine yeni rom atıyorum bu sefer de twrp gidiyo önerilerinizi bekliyorum