Rom MIUI 8 Global Beta ROM Mİ5 için Yayınlandı

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Arkadaşlar uzun süren bekleyişin ardından ilk beta rom geldi. Bir çok cihaza hatta neredeyse hepsi MIUI 8 yayınlanması üzerinden çok geçti mi5 için askıya alınan güncelleme bugün itibari ile geldi şuan romu indiriyorum olumlu olumsuz görüşlerim buradan belirtecem indirmek isteyenler için linklre

Mi 5 (New!)
Fastboot 1648M

Recovery 1422M

vehbi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vehbi
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
3
Merhaba;
Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Bu işlerin çok acemisiyim. O nedenle bilen kişilerin yardımına ihtiyacım var. Mi5 telefonumu gelen unlock izin onayından sonra bootloader unlock yaptım biraz önce. Bu aşamadan sonra sanırım yapacağım tek şey, linkini verdiğiniz 1648MB lık fastboot ROM u indirip telefona kurmaktır. Rica etsem ara işlem adımlarını yazar mısınınz, veya işlem adımlarını anlatan bir link verir misiniz? Linkini verdiğiniz Recovery ROM'u hangi durumda kullanmalıyım? Şimdiden teşekkürler...

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba;
Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Bu işlerin çok acemisiyim. O nedenle bilen kişilerin yardımına ihtiyacım var. Mi5 telefonumu gelen unlock izin onayından sonra bootloader unlock yaptım biraz önce. Bu aşamadan sonra sanırım yapacağım tek şey, linkini verdiğiniz 1648MB lık fastboot ROM u indirip telefona kurmaktır. Rica etsem ara işlem adımlarını yazar mısınınz, veya işlem adımlarını anlatan bir link verir misiniz? Linkini verdiğiniz Recovery ROM'u hangi durumda kullanmalıyım? Şimdiden teşekkürler...

fastbott ile rom yükleme kurulumundan bahsediyorsan burda videolu anlatım mevcut:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

vehbi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vehbi
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
3
Yanıt için teşekkürler. Valla belirttiğim gibi konuya son derece yabancıyım. Telefonda stable çince bazı ikonlar gözüküyor. İngilizce arayüz var, ama türkçe yok. Cihaz Çin'den geldi ve gereksiz çince ikonları temizleyip, Türkçe yapmak istiyorum. Bahsettiğim şeyler çoğunuz için oldukça anlaşılır ve basittir eminim. Neyse, Bootloader unlock yaptım. Onay üç gün sonra geldi. Şimdi hangi rom u yüklemem gerekiyorsa onu yükleyerek telefonu Türkçe yapacağım. Verdiğiniz video linki bu amaç için yol gösteriyordur umarım. İlgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim.

vehbi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vehbi
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
3
Bir de custom recovery, fastboot, TWRP, ADB vs gibi tonla içiçe geçmiş kavramları öğrenmeye çalışıyorum. Ne zor işmiş bu böyle! Cihaza zarar vermeden, kararlı çalışan bir ROM (artık araştırarak bulacağım) yüklemek amacım.

Üst Alt