Yardım MIUI 8 Düzenleme

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Selamunaleyküm miui türkiye forumu

Telefon Mi4 ve ben cihazımı miui8 e güncelledim ama romu çok sevmeme rağmen beğenmediğim yerleri var ve bu yerleri miui7 den alıp miui8'e koyamazmıyız?

örnek vermek gerekirse çevirici uygulaması çok yavaş kalmış birini aramak için kişinin numarasına dokunduğumda numara en üste çıkıyo bundan 1 2 saniye sonra arama ekranı geliyo.
2. bi nokta ise pil tasarruf modu miui7 de ki düzen daha bi güzeldi miui8 de berbat olmuş.

yani sadece bu iki sebep yüzünden miui7'e geçiş yapmayı düşünüyorum ama miui8 de ki çoklu uygulama özelliği çok işime yaradı bu yüzden miui8'e elle müdahale edebilirmiyiz?

saygı değer üstadlarımdan yardımlarını rica ediyorum.

hayırlı geceler.

Eraybaba

Eray Özyuva
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Selamunaleyküm miui türkiye forumu

Telefon Mi4 ve ben cihazımı miui8 e güncelledim ama romu çok sevmeme rağmen beğenmediğim yerleri var ve bu yerleri miui7 den alıp miui8'e koyamazmıyız?

örnek vermek gerekirse çevirici uygulaması çok yavaş kalmış birini aramak için kişinin numarasına dokunduğumda numara en üste çıkıyo bundan 1 2 saniye sonra arama ekranı geliyo.
2. bi nokta ise pil tasarruf modu miui7 de ki düzen daha bi güzeldi miui8 de berbat olmuş.

yani sadece bu iki sebep yüzünden miui7'e geçiş yapmayı düşünüyorum ama miui8 de ki çoklu uygulama özelliği çok işime yaradı bu yüzden miui8'e elle müdahale edebilirmiyiz?

saygı değer üstadlarımdan yardımlarını rica ediyorum.

hayırlı geceler.
Hocam şöyle izah ediyim mesela güvenlik uygulaması stabil v8 de eski olduğu için geliştirici sürümündeki security Center uygulamasını çıkarıp direk kurarsın güncelleme gibi olur

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şöyle izah ediyim mesela güvenlik uygulaması stabil v8 de eski olduğu için geliştirici sürümündeki security Center uygulamasını çıkarıp direk kurarsın güncelleme gibi olur
Eyvallah hocam ama işte v8 deki uygulamayı tamamen kaldırıp v7 den alıcam beta sürümdeki uygulama da stabil sürümle aynı olucağı için işime yaramicak

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt