İnceleme MIUI 8 7.4.6 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

• Konbuyu başlatan Lopus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 26
  • Görüntüleme 4K

SerhatEsen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Şu ana kadar güncellemelerin hepsini yaptım ve düzeltildi olarak bahsi geçen hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ama şu google play sorunu beni deli ediyor. Böyle bir donanıma sahip telefonda hiç yaşanmaması gereken sorunlar.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Şu ana kadar güncellemelerin hepsini yaptım ve düzeltildi olarak bahsi geçen hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ama şu google play sorunu beni deli ediyor. Böyle bir donanıma sahip telefonda hiç yaşanmaması gereken sorunlar.

Google play sorunu cihazdan kaynaklı değil hocam yazılımsal bişey ki kaldı ki böyle sorunlar miral gemilerinde olabilir örneğin note 7 patladı onlarca cihaz tarihe karıştı böyle şeyler olabilir önemli olan çözüme kavuşması

Umutlar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MIUI 8 7.4.6 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri;

• Sistem - Daha akıllı ve verimli CPU ayırma stratejisi
Qingming festivali haftası boyunca, yazılım mühendisleri kullanıcı geribildirimini toplamak için MIUI forumunun arkasında konuçlandırıldı. Mi 5'de bol miktarda olumlu yanıt aldık. ROM kullanıcısı arka üç verileri ve kullanıcı geribildirimi ile birlikte sonuç, sistem gecikmesinde % 10'luk bir azalma sağlamıştır.

Bu sadece bir başlangıç, MIUI Hayranlarına MIUI kullanıcı deneyiminde kapsamlı bir gelişme sağlamak için sürekli olarak sistem optimizasyonları üzerinde çalışacağız. Bu nedenle bu güncellemeyi bu güncellemeyle deneyimlendireceğiz. MKey NJU, bu optimizasyonun işe yaradığını garanti ediyor. :)

Kolay gelsin kardeşim bizim Redmi Pro lara neden güncelleme gelmiyor acaba nasıl yaparız ?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

sorunu çözümünü bulmuşlar gelecek olan güncellemeyle google play sorunu çözülecektir,bu yüzden geçen cuma günün güncellemesini askıya aldılar zaten.

Kolay gelsin kardeşim bizim Redmi Pro lara neden güncelleme gelmiyor acaba nasıl yaparız ?
telefonunuzda çakma sürüm mevcut olabilir ayarlardan telefon hakkında bir görüntü atarsanız bakarız,redmi proların resmi global romu (otamatik güncelleme alan) yok maleseff,xiaomi.eu romları mevcut xiaomi.eu sitesinden güncell romları indirip twrp üzerinden kurabilirsiniz.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
bu değişikler bütün cihazlar için geçerli mi çok merak ediyorum ? sadece belirli cihazlar için olan sorunlar çözülüp genel olarak bu çözüldü mü deniyor.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
bu değişikler bütün cihazlar için geçerli mi çok merak ediyorum ? sadece belirli cihazlar için olan sorunlar çözülüp genel olarak bu çözüldü mü deniyor.
Gunceleme verilen Resmi olan bütün global romları kapsar verilen güncellemeler sadece cihazdan cihaza farklılık gösterebilir. Xiaomi yazılımi bir türlü otutturamadi zaten haftası haftasını tutmuyor güncellemeler.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Gunceleme verilen Resmi olan bütün global romları kapsar verilen güncellemeler sadece cihazdan cihaza farklılık gösterebilir. Xiaomi yazılımi bir türlü otutturamadi zaten haftası haftasını tutmuyor güncellemeler.
Yani CPU algoritması her cihaz için değil anladım hocam sağolun :)

Üst Alt