A Aydın Onur Gerçek Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Aydın Onur Cihazım Xiaomi mi5 Yaş 30 Konum Bursa Katılım 26 Kasım 2016 Konular 9 Mesajlar 50 Tepkime puanı 4 Puanları 8 18 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar mıuı 8.2.2.0 ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
S starman Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım starman Cihazım XİAOMİ Mİ5 Yaş 53 Konum Ankara Katılım 20 Eylül 2016 Konular 0 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 3 19 Nisan 2017 #2 Play Store "kablosuz bekleniyor." sorunu çözülmüş. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
A Aydın Onur Gerçek Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Aydın Onur Cihazım Xiaomi mi5 Yaş 30 Konum Bursa Katılım 26 Kasım 2016 Konular 9 Mesajlar 50 Tepkime puanı 4 Puanları 8 19 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 starman' Alıntı: Play Store "kablosuz bekleniyor." sorunu çözülmüş. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Pil süresi ile ilgili deneyiminiz nasıl? Oyla: Oyla 0 Downvote
starman' Alıntı: Play Store "kablosuz bekleniyor." sorunu çözülmüş. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Pil süresi ile ilgili deneyiminiz nasıl?
S starman Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım starman Cihazım XİAOMİ Mİ5 Yaş 53 Konum Ankara Katılım 20 Eylül 2016 Konular 0 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 3 19 Nisan 2017 #4 Ölçmedim ama fazla bir değişiklik yok. Şu anki durumu ; Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Ölçmedim ama fazla bir değişiklik yok. Şu anki durumu ; Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi