Soru miui 5s+ hakkında

pnrtrn06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
mi5s+
Konular
1
iyi günler arkadaşlar.Bugün miui 5s+ 6 gb ram bir telefon alacağım.Genel özellikleri dışında bir şey bilmiyorum.Türkçe dil paketi nasıl yüklenir. imei yüklenince android güncellemeleri gelir mi,çift tıklama ile ekranı açılıp kapanıyor mu? Bu ve buna benzer özellikleri hakkında yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekküler

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Konu takip. Aynı durumdayım Eu romu Tr multi olarak çıkmış. Global Stabil yada Beta çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil. Çift tıklayıp uyandırma olsa tanıtımda mutlaka duyurulurdu. Global rom desteği olursa alacağım. Tam istediğim cihaz. İme ile güncellemenin alakası yok hocam her türlü alır global çıkarsa. Eu sürümünü haftalık elle güncellemeniz lazım , Eu rom ota dan almaz. Yanılmıyorsam Zahter hocam imei işinin sorunsuz olduğunu yazmıştı.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Konu takip. Aynı durumdayım Eu romu Tr multi olarak çıkmış. Global Stabil yada Beta çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil. Çift tıklayıp uyandırma olsa tanıtımda mutlaka duyurulurdu. Global rom desteği olursa alacağım. Tam istediğim cihaz. İme ile güncellemenin alakası yok hocam her türlü alır global çıkarsa. Eu sürümünü haftalık elle güncellemeniz lazım , Eu rom ota dan almaz. Yanılmıyorsam Zahter hocam imei işinin sorunsuz olduğunu yazmıştı.

ertanx pnrtrn06

Global Rom çıkacaktır ama biraz zaman alacaktır. İmei İşlemi Diğer SnapDragonlar Gibi. Sorunsuzdur ;)

Oyla:

pnrtrn06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
mi5s+
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi