Pro modelini hiç denemedim çok fazla kıyaslama yapamam ama araştırma olarak bilgim var 11t de memnunum üstelik de miui 14 le baya bi kendine geldi daha bi iyi oldu telefon gücünü belli etti sanki telefon akıcı bir şekilde kullanıyorum miui 13 yüklüyken 1 günü zor çıkarırken şuan sanki ilk gün almış gibi oldu fotoda pil performansını görüyorsun bu seviyeler de göstermem ne kadar doğrudur bilmiyorum ama yine de göstereyim zaten kiwi de çok fazla güç tüketme sebebi eklentiler yüklü adblock link bypasser scirptler falan yüklü buna rağmen ahım şahım şarjı yemiyor oyun olarak da çok bi fark hissetmedim her günüm oyun oynayarak geçmiyor pek dikkat etmedim ama tft,wr,gtasa,gtavc,apex,codm, yüklü gta serisin de ve apex, codm de performans arttı gibi yeni güncelleme de daha bi iyi akıcı gözüktü gözüme ek olarak da fortine yüklemiştim bir rootla çözünürlük fps limitini kaldırmıştım buna rağmen akıcı oynamıştım ısınıyor ama yapacak bir şey yok oyun güçlüydü bir de miui 13 vardı. Root veya aosp rom gibi şeylerle uğraşmayı seviyorsansız mtk işlemciyi tavsiye etmem henüz bu modele twrp çıkmadı çıkmayacak gibi modüller bootloop a sokup en baştan kurulum yapmak zorunda kalıyorsunuz ama yine de magisk yükleyip belirli stabil şeyler kurabilirsiniz sıkıntı olmaz otadan güncelleme yapmıştım miui 14 ü henüz imei işlemi yapılmadı telefonuma. Kısacası memnunum pişman olmadım aldığıma ve evet öneririm bir şans verilmesi gerekiyor mtk işlemciye