Yardım MIUI 14 yükledikten sonra kapandı ve sürekli reset atıyor.

Cagri.exe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
1
Merhaba abiler kardeşler elimde yurt dışı bir Redmi Note 11E cihaz bulunmakta. Cihaza yeni yazılım attım (İlk kez denedim) ve başarılı oldu MIUI 14 Global sürümünü yükledim cihazı kurdum %40 civarında şarjı vardı ayarlarını yaparken bir anda şarj bitik sesi geldi ve cihaz kendini kapattı şuan kapalı halde kendine sürekli reset atıyor pil simgesi geliyor gidiyor 5 saniyede bir. Hard reset denedim fastboot'a girmeyi denedim hiçbirinde başarılı olamadım bu konularda acemiyim ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz. Ayrıca hard reset menüsü dışında cihazı nasıl formatlayabilirim ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei atılmış yurtdışı cihaz galiba. bu modele imei işleminden sonra güncelleme sıfırlama rom yükleme gibi işlemler yapmamanız gerekiyordu. Kendi imkanlarınızla halledebileceğiniz bir sorun değil ücretli destek almanız gerekiyor. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile tamir ederiz

Cagri.exe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imei atılmış yurtdışı cihaz galiba. bu modele imei işleminden sonra güncelleme sıfırlama rom yükleme gibi işlemler yapmamanız gerekiyordu. Kendi imkanlarınızla halledebileceğiniz bir sorun değil ücretli destek almanız gerekiyor. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile tamir ederiz
cevabın için teşekkürler hocam sorunu hallettim miui 13 sürümüne düşüreceğim cihazı

Üst Alt