Yardım MIUI 14 Widgetlerini A11 üzerinde kullanamıyorum.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu 13.0.10 A11
Telefon Modeli
Redmi Note 11
Bootloader Kilidi
Açık
Genelde EU romlarda yeni widgetler otomatik gelir ama cihaza MIUI 13 A11 kurdum ve eski android widgetleri geliyordu. Bende activity launcher ile eklemeyi denedim. Sistem başlatıcı ve uygulama kasası güncel ama başarıyla eklendi yazmasına rağmen widgetler ana ekranıma gelmiyor. Bu widgetleri A11 üzerinde kullanmanın yolu bulunuyor mu?

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Genelde EU romlarda yeni widgetler otomatik gelir ama cihaza MIUI 13 A11 kurdum ve eski android widgetleri geliyordu. Bende activity launcher ile eklemeyi denedim. Sistem başlatıcı ve uygulama kasası güncel ama başarıyla eklendi yazmasına rağmen widgetler ana ekranıma gelmiyor. Bu widgetleri A11 üzerinde kullanmanın yolu bulunuyor mu?
Maalesef yok hocam.Belki modlu sistem launcheri deneyin

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef yok hocam.Belki modlu sistem launcheri deneyin
Modlu launcherlar hep A12-A13 uyumlu hocam. A11'i daha stabil olduğu için kurdum ama önceden kullandığım hiçbir modülü kullanamıyorum hepsi A12-A13 için. Şuan rom değişmem zor ama sd kartta eu romun A12 romu var ben şuan A11 eu kullanıyorum onu twrpden wipe data yapmadan flashlasam sorun çıkar mı bilemedim.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Modlu launcherlar hep A12-A13 uyumlu hocam. A11'i daha stabil olduğu için kurdum ama önceden kullandığım hiçbir modülü kullanamıyorum hepsi A12-A13 için. Şuan rom değişmem zor ama sd kartta eu romun A12 romu var ben şuan A11 eu kullanıyorum onu twrpden wipe data yapmadan flashlasam sorun çıkar mı bilemedim.
Hocam bende performansı için a11 geçmeyi düşündüm sonra baktım magisk modülleri çok yok o yüzden bende A13 de kaldım eski telefonda
Yeni telefon aldım hocam 12pro 5g

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende performansı için a11 geçmeyi düşündüm sonra baktım magisk modülleri çok yok o yüzden bende A13 de kaldım eski telefonda
Yeni telefon aldım hocam 12pro 5g
keşke redmi değilde mi serisinden alsaydınız hocam.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam öyle denk geldi komşu almıştı ertesi gün bende gittim aldım adam güncelleme yapıp vermişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında aklımda 10 pro vardı ama orası satmiyordu sonra 12 pro 5g görünce dedim onu alayim
Fiyatı ucuz demeyeydi almazdim

Oyla:
Üst Alt