Yardım MIUI 14 update sonrası ana ekrana gelememe sorunu

mawchu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sedat
Cihazım
mi 11 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
Mi 11 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese iyi forumlar dilerim. MIUI 14 updatei sonrasında telefon restart oldu ve SIM kartı şifresi, dil ve ülke bilgisi ve kullanıcı sözleşmesi bölümleri geldi peşpeşe. Sonrasında bir yükleme ekranı geldi fakat saatlerdir aynı ekran dönüp duruyor ve ana ekrana geçmiyor. Bu sorun neden oluyor internette de bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Telefon şu an kullanılamıyor.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Sim kartı çıkarın wifi kapalı olsun. Uçak moduna alıp deneyin

Oyla:

mawchu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sedat
Cihazım
mi 11 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef işe yaramadı hala devam ediyor aynı sorun

Oyla:

mawchu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sedat
Cihazım
mi 11 lite
Konular
1
Merhaba videosu da bu şekilde. Her türlü şeyi denedim wifi kapatıp vs ama olmuyor. Servise mi götürmek gerekli?

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Merhaba videosu da bu şekilde. Her türlü şeyi denedim wifi kapatıp vs ama olmuyor. Servise mi götürmek gerekli?

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Video da wifi a bağlı görünüyor, wifi yi unut yapıp denediğinizi varsayıyorum(wifi kapalı denemediyseniz deneyip ekleyin video. Hem uçak modu hep wifi kapalı olsun.) wipe yapıp denediniz mi?

Oyla:

mawchu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sedat
Cihazım
mi 11 lite
Konular
1
Video da wifi a bağlı görünüyor, wifi yi unut yapıp denediğinizi varsayıyorum(wifi kapalı denemediyseniz deneyip ekleyin video. Hem uçak modu hep wifi kapalı olsun.) wipe yapıp denediniz mi?
Merhaba. Evet her türlü kombinasyonu denedim. Wifi açık uçak modu kapalı, wifi kapalı uçak modu kapalı vs vs. Şimdi aklıma takılan eğer bu ekran geliyorsa içindeki datalarım gitmiş midir? Yoksa MIUI14 için bir kurulum ekranı mı sadece?

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
T
Merhaba. Evet her türlü kombinasyonu denedim. Wifi açık uçak modu kapalı, wifi kapalı uçak modu kapalı vs vs. Şimdi aklıma takılan eğer bu ekran geliyorsa içindeki datalarım gitmiş midir? Yoksa MIUI14 için bir kurulum ekranı mı sadece?
Twrp yükleyip twrp ekranında iken pc ye bağlayın telefon hafızası sağlam ise görünür

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Herkese iyi forumlar dilerim. MIUI 14 updatei sonrasında telefon restart oldu ve SIM kartı şifresi, dil ve ülke bilgisi ve kullanıcı sözleşmesi bölümleri geldi peşpeşe. Sonrasında bir yükleme ekranı geldi fakat saatlerdir aynı ekran dönüp duruyor ve ana ekrana geçmiyor. Bu sorun neden oluyor internette de bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Telefon şu an kullanılamıyor.
telefonu kapatıp açmayı denedinizmi açarsanız formatlamayı deneyin veya safe moda alın öyle deneyin

Oyla:
Üst Alt