Soru miui 14 twrp ?

enginqaraca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Mi 14 ultra
Meslek
Şoför
Konular
8
Merhabalar. Mi 11t pro cihazıma bugün güncelleme geldi miui 14 oldu ama twrp gitti tekrar yüklemeye çalışıyorum olmuyor ; yöntem mi yanlış dosya mı yanlış ? nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhabalar. Mi 11t pro cihazıma bugün güncelleme geldi miui 14 oldu ama twrp gitti tekrar yüklemeye çalışıyorum olmuyor ; yöntem mi yanlış dosya mı yanlış ? nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz?
Siz yöntemi ve dosyayı paylaşmadan hatanın hangisinde olduğunu bilmemiz maalesef mümkün değil.

raizelsama53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
9
Minimal adb üzerinden flashlayıp kullanabilirsiniz uygun twrp yüklerseniz

enginqaraca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Mi 14 ultra
Meslek
Şoför
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Minimal adb üzerinden flashlayıp kullanabilirsiniz uygun twrp yüklerseniz
Cmd üzerinden denedim olmadı, V 14.0.2.0 TKDIDXM versiyonu yüklü, asıl amacım twrpden önce root yapmak vefastboot rom olsa boot patch yapacaktim ama recovery rom var ordan boot dosyası alamıyoruz sanırım

elma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
miui 14 uyumlu twrp henüz çıkmadı. o yüzden kullanamazsın. ben xiaomi.eu rom kurdum, oradan boot dosyasını aldım ve patchledim magisk delta ile, öyle flashladim root geldi. ama uygun recovery yok.

enginqaraca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Mi 14 ultra
Meslek
Şoför
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
miui 14 uyumlu twrp henüz çıkmadı. o yüzden kullanamazsın. ben xiaomi.eu rom kurdum, oradan boot dosyasını aldım ve patchledim magisk delta ile, öyle flashladim root geldi. ama uygun recovery yok.
Bende patch yapmak istiyorum ama india rom kullanıyorum, 13 ten 14 e telden güncelleyerek geçtim boot dosyasını bulamıyorum patch için

Üst Alt