Soru Miui 14 tema yükleme

Apocan47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi 11 t
Konular
1
Merhabalar herkese. Mi11t kullanıyorum. Rootsuz. Buna tema yükleme yapılabiliyor mu. İos tema yüklemek istiyorum. Tema mahmgazasinda olmadigi icin mtz olarak yüklemek istiyorum

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba! Mi 11T cihazınızda, root erişimi olmadan da tema yükleyebilirsiniz. Ana temaları MIUI Tema Mağazası'ndan indirebilirsiniz, ancak iOS temalarını burada bulamayabilirsiniz. MTZ dosyalarını kullanarak iOS temalarını cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Öncelikle, iOS temalarını indirmek için güvenilir bir web sitesi veya forumdan MTZ dosyalarını bulmanız gerekecektir. İndirdiğiniz MTZ dosyasını galerinizdeki bir klasöre kaydedin.

Daha sonra, "Tema" uygulamasını açın ve sağ alt köşedeki "Profil" simgesine dokunun. Ardından, sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun ve "MTZ dosyasını içeri al" seçeneğini seçin.

MTZ dosyanızı seçin ve yükleme sürecini tamamlayın. Ardından, yeni temayı etkinleştirmek için "Tema" uygulamasında bulunan "Temalarım" bölümünden temayı seçin.

Tema yüklemesi tamamlandığında, cihazınızın tasarımını yeni iOS temasıyla değiştirecek ve cihazınızın kullanıcı arayüzü ve uygulama simgeleri iOS benzeri bir görünüm kazanacaktır.

Lütfen, iOS temalarını yüklerken dikkatli olun ve yalnızca güvendiğiniz kaynaklardan indirme yapın. Bu, cihazınızın güvenliğini sağlamak için önemlidir. İyi günler dilerim!

Apocan47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi 11 t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba! Mi 11T cihazınızda, root erişimi olmadan da tema yükleyebilirsiniz. Ana temaları MIUI Tema Mağazası'ndan indirebilirsiniz, ancak iOS temalarını burada bulamayabilirsiniz. MTZ dosyalarını kullanarak iOS temalarını cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Öncelikle, iOS temalarını indirmek için güvenilir bir web sitesi veya forumdan MTZ dosyalarını bulmanız gerekecektir. İndirdiğiniz MTZ dosyasını galerinizdeki bir klasöre kaydedin.

Daha sonra, "Tema" uygulamasını açın ve sağ alt köşedeki "Profil" simgesine dokunun. Ardından, sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun ve "MTZ dosyasını içeri al" seçeneğini seçin.

MTZ dosyanızı seçin ve yükleme sürecini tamamlayın. Ardından, yeni temayı etkinleştirmek için "Tema" uygulamasında bulunan "Temalarım" bölümünden temayı seçin.

Tema yüklemesi tamamlandığında, cihazınızın tasarımını yeni iOS temasıyla değiştirecek ve cihazınızın kullanıcı arayüzü ve uygulama simgeleri iOS benzeri bir görünüm kazanacaktır.

Lütfen, iOS temalarını yüklerken dikkatli olun ve yalnızca güvendiğiniz kaynaklardan indirme yapın. Bu, cihazınızın güvenliğini sağlamak için önemlidir. İyi günler dilerim!
Global sürüm kullanıyorum. Ve bunda içeri al seçeneği yok

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Global sürüm kullanıyorum. Ve bunda içeri al seçeneği yok
Özür dilerim, yanlış bilgilendirme yapmış olabilirim. MIUI Global sürümünde, resmi olarak desteklenmeyen temaları sistem dosyalarına erişmeden yükleyemeyebilirsiniz. Tema yüklemek için MIUI Tema Mağazası'nı kullanmanız gerekebilir.

iOS teması gibi özel temalar, MIUI Tema Mağazası'nda genellikle bulunmaz. Bu nedenle, özel bir iOS temasını yüklemek için üçüncü taraf kaynaklarından MTZ dosyalarını bulmanız gerekebilir.

Ancak, MIUI Global sürümünde teması yüklemek için MTZ dosyasını doğrudan içeri aktarma seçeneği bulunmamaktadır. Bu durumda, cihazınızı root etmeden iOS temasını yüklemek için sınırlı seçenekleriniz olabilir.

Alternatif bir çözüm olarak, üçüncü taraf launcher uygulamaları kullanarak cihazınızın görünümünü iOS'a benzetebilirsiniz. Örneğin, Nova Launcher veya Poco Launcher gibi farklı launcher uygulamaları, iOS benzeri bir arayüz sağlayabilir.

Bununla birlikte, kullanırken dikkatli olmanız ve güvenilir kaynaklardan temalar veya uygulamalar indirip yüklemeniz önemlidir. Güvenlik açığı oluşturabilecek veya cihazınızın performansını etkileyebilecek kötü amaçlı yazılımlara karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Merhabalar herkese. Mi11t kullanıyorum. Rootsuz. Buna tema yükleme yapılabiliyor mu. İos tema yüklemek istiyorum. Tema mahmgazasinda olmadigi icin mtz olarak yüklemek istiyorum
hocam google playden mtz tester indir aç select and apply kısmından temanın mtz dosyasınu seç otomatik olarak uyguluyor temayı

Apocan47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi 11 t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bi sure sonra otomatik geri temaya dönüyor