Rehber miui 14 sürümünde vowifi + volte çalıştırma

toricelli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi max 2
Konular
2
Merhabalar,
Miui 14 sürümüyle birlikte vowifi'de sorun yaşayıp, xda üzerinde yaptığım araştırma sonucu çözümü aşağıya yazıyorum.
Not1:Yapılacak işlemler sonrası çıkarak problemlerden şahsım ve miuiturkiye sitesi sorumlu değildir. Sorumluluk tamamen size aittir.
Not2:Cihaz rootlu ve bootloader kilidi açık olmalıdır.
Not3:Söz konusu bilgiler anlatıma göre geliştirildi.

1- , ve programını indirin. (bilgisayarınızda kurulu ise yüklemenize gerek yoktur.)
2-miui 14.0.1 Türkiye sürümünde yer alan non-hlos dosyasından çıkarttığım MDC dosyalarından size uygun olanı indirin.
3-
Kod:
adb shell
su
setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb
girdikten sonra QPST içerisinde yer alan PDC programını çalıştırın.
4-Programda LOAD yazan bölüme tıklayarak şebekenize uygun dosyayı yükleyin. Liste güncellendikten sonra listede ilgili telefon şebekesi (Turktelekom için TURKTELEKOM TR, Turkcell için TURKCELL TR, Vodafone için VODAFONE VOLTE QUALCOMM şeklinde görünmesi lazım) seçip sub0 ve sub1'i aktive edin.
VOLTE ve VOWİFİ simgelerinin gelip gelmediğini telefondan kontrol edin. Cihazı kapatıp açtıktan sonra VOLTE ve VOWİFİ simgelerinin gidip gitmediğini kontrol edin.
Son olarak,

Kod:
adb shell
setprop mtp,adb
kodlarını girdikten sonra işlem tamamdır.

Ben Türktelekom kullanıyorum ve işlemi yaptığım gibi VOWİFİ geldi. Telefonu kapatıp açınca da gitmedi.
Anlatım umarım karışık olmamıştır.
Herkese kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• telekom.rar
    7,4 KB · Görüntüleme: 35
  • turkcell.rar
    6,5 KB · Görüntüleme: 29
  • vodafone.rar
    7,2 KB · Görüntüleme: 11

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
Hocam yurtiçi, volte ve vowifi özelliği olan herhangi bir cihaza sim kartı takıp, uygulamadan özelliği açmak daha kolay gibi.

Emeğinize sağlık ayrıca.

toricelli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi max 2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yurtiçi, volte ve vowifi özelliği olan herhangi bir cihaza sim kartı takıp, uygulamadan özelliği açmak daha kolay gibi.

Emeğinize sağlık ayrıca.
Evet, bu anlatım yurtdışı cihazlarda sıkıntı çeken arkadaşlara daha uygundur.

toreador34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Poco F3
Konular
0

Emeğinize sağlık ayrıca.
vowifi çalışan eski sürüm miui olan bir cihaza takıp denedim anında vowifi geldi ama sim kartları kendi cihazıma taktığımda yine çalışmadı, cihazların ikisi de yurtiçi yasal kayıtlı

şu network reseti denedim yine olmadı

bu 14 sürümü bu açıdan çok kötü oldu, evde telefon çekmiyor, eskiden vowifi ile rahatlıkla her işimi görüyordum 14 güncellediğimden beri yine evin içinde sinyal ararken şekilden şekle girmeye başladık :) bir güncelleme gelir de düzeltirler diye bekliyorum yoksa mecbur rootlayıp bu konudaki çözümü deneyeceğim

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
3
gitti vowifimiz ya :S

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
35
*#*#869434#*#* bu kodu girerekte açabilirsiniz wowifiyi

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
3
*#*#869434#*#* bu kodu girerekte açabilirsiniz wowifiyi
Herşeyi denedim ne volte ne wowifi çalıştı. kendi cihazım s20fe hattı ona aktardım volte geldi ama wovifiyi aktif edemedim. redmi note 11 de ne vowifi ne volte çalışıyor. Cihaz yurtdışı imei atılmış. Türk telekom hat ayarlarından vowifiyi açmama rağman işe yaramıyor .

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Herşeyi denedim ne volte ne wowifi çalıştı. kendi cihazım s20fe hattı ona aktardım volte geldi ama wovifiyi aktif edemedim. redmi note 11 de ne vowifi ne volte çalışıyor. Cihaz yurtdışı imei atılmış. Türk telekom hat ayarlarından vowifiyi açmama rağman işe yaramıyor .
bende de redmi note 11 var sim kart ayarlarından volteyi aktif edip 5555 e VOLTE yazıyorum cihazınız uyumlu değil diyor çözümü varmı

faruk57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
2
Cihazım
Mi11 ultra
Konular
0
Arkadaşlar verilen kodlar ile çalışıyor bendede yoktu kodları girip yaptım oldu yalnız okuyarak sakince yapın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okuyarak yapın

Ekli dosyalar

• IMG_20230726_194208_206.jpg
    IMG_20230726_194208_206.jpg
    136,5 KB · Görüntüleme: 51

toricelli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi max 2
Konular
2
Telefonunuzun tam modelini ve kod adını söylerseniz, uygun rom içinden volte vowifi dosyalarını çıkartıp ekyeyim. Anlatımı o dosyalarda deneyin. Bir ihtimal gelebilir.

Üst Alt