- Adım
- ali
- Cihazım
- mi max 2
- Konular
- 2
Merhabalar,
Miui 14 sürümüyle birlikte vowifi'de sorun yaşayıp, xda üzerinde yaptığım araştırma sonucu çözümü aşağıya yazıyorum.
Not1:Yapılacak işlemler sonrası çıkarak problemlerden şahsım ve miuiturkiye sitesi sorumlu değildir. Sorumluluk tamamen size aittir.
Not2:Cihaz rootlu ve bootloader kilidi açık olmalıdır.
Not3öz konusu bilgiler
1-
2-miui 14.0.1 Türkiye sürümünde yer alan non-hlos dosyasından çıkarttığım MDC dosyalarından size uygun olanı indirin.
3-
girdikten sonra QPST içerisinde yer alan PDC programını çalıştırın.
4-Programda LOAD yazan bölüme tıklayarak şebekenize uygun dosyayı yükleyin. Liste güncellendikten sonra listede ilgili telefon şebekesi (Turktelekom için TURKTELEKOM TR, Turkcell için TURKCELL TR, Vodafone için VODAFONE VOLTE QUALCOMM şeklinde görünmesi lazım) seçip sub0 ve sub1'i aktive edin.
VOLTE ve VOWİFİ simgelerinin gelip gelmediğini telefondan kontrol edin. Cihazı kapatıp açtıktan sonra VOLTE ve VOWİFİ simgelerinin gidip gitmediğini kontrol edin.
Son olarak,
kodlarını girdikten sonra işlem tamamdır.
Ben Türktelekom kullanıyorum ve işlemi yaptığım gibi VOWİFİ geldi. Telefonu kapatıp açınca da gitmedi.
Anlatım umarım karışık olmamıştır.
Herkese kolay gelsin.
Miui 14 sürümüyle birlikte vowifi'de sorun yaşayıp, xda üzerinde yaptığım araştırma sonucu çözümü aşağıya yazıyorum.
Not1:Yapılacak işlemler sonrası çıkarak problemlerden şahsım ve miuiturkiye sitesi sorumlu değildir. Sorumluluk tamamen size aittir.
Not2:Cihaz rootlu ve bootloader kilidi açık olmalıdır.
Not3öz konusu bilgiler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
anlatıma göre geliştirildi.1-
,
ve
programını indirin. (bilgisayarınızda kurulu ise yüklemenize gerek yoktur.)2-miui 14.0.1 Türkiye sürümünde yer alan non-hlos dosyasından çıkarttığım MDC dosyalarından size uygun olanı indirin.
3-
Kod:
adb shell
su
setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb
4-Programda LOAD yazan bölüme tıklayarak şebekenize uygun dosyayı yükleyin. Liste güncellendikten sonra listede ilgili telefon şebekesi (Turktelekom için TURKTELEKOM TR, Turkcell için TURKCELL TR, Vodafone için VODAFONE VOLTE QUALCOMM şeklinde görünmesi lazım) seçip sub0 ve sub1'i aktive edin.
VOLTE ve VOWİFİ simgelerinin gelip gelmediğini telefondan kontrol edin. Cihazı kapatıp açtıktan sonra VOLTE ve VOWİFİ simgelerinin gidip gitmediğini kontrol edin.
Son olarak,
Kod:
adb shell
setprop mtp,adb
Ben Türktelekom kullanıyorum ve işlemi yaptığım gibi VOWİFİ geldi. Telefonu kapatıp açınca da gitmedi.
Anlatım umarım karışık olmamıştır.
Herkese kolay gelsin.