Yardım MIUI 14 Note 9 Pro Batarya Sorunu

Sparus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
RedmiNote9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14 android 12
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar, daha geçen MIUI 14 indirdim ve ilk başta şarjı falan baya iyi gidiyordu, ama şu an bu konuyu açarken şarjım 56 idi birkaç dakika forumda dolandım 54 e düştü.

Bana göre 5000 mAh olan bir batarya ve bu kadar iyi bir işletim sistemi için gereksiz hızlı azalıyor değer.

Batarya sağlığını görebilsem sorun bataryada mı yoksa yazılımda mı onu anlayacağım.

Var mı böyle bir kod ya da program bakabilecegim?

Ya da ne yapayım?

Telefon Android 12, MIUI 14.

xiaomi.eu dan indirildi, uygun rom

gkhnnkr91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Ben de Xiaomi Pad 5 cihaza MIUI güncellemesi yaptım. Şarj tüketimi aşırı arttı. 2 3 gün giden pil yarım günü çıkarmaz oldu. Dün bununla ilgili foruma bi konu açtım.

Ayarlardan pil kullanım istatistiklerine baktığım zaman diğer uygulamaların yüzde 55 civarında pil tükettiğini gördüm. Biraz araştırma yaptım. Yabancı forumlarda biri aynı sorunu yaşadığını ve nedeninin Xiaomi'nin galeri uygulaması olduğunu yazmış. Bende tableti fabrika ayarlarına döndürdüm. Galeri uygulamasının tüm izinlerini kaldırdım ve Google galeri yükledim. Şimdi diğer uygulamaların pil kullanımı yüzde 6 civarlarına düştü. Kesin sonuç alırsam tekrar yazarım. Belki sendeki sorunda aynı olabilir.

Oyla:

Far2Cry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre Şahin
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
1
Selamlar, daha geçen MIUI 14 indirdim ve ilk başta şarjı falan baya iyi gidiyordu, ama şu an bu konuyu açarken şarjım 56 idi birkaç dakika forumda dolandım 54 e düştü.

Bana göre 5000 mAh olan bir batarya ve bu kadar iyi bir işletim sistemi için gereksiz hızlı azalıyor değer.

Batarya sağlığını görebilsem sorun bataryada mı yoksa yazılımda mı onu anlayacağım.

Var mı böyle bir kod ya da program bakabilecegim?

Ya da ne yapayım?

Telefon Android 12, MIUI 14.

xiaomi.eu dan indirildi, uygun rom
Merhaba hocam bende aynı telefon ve aynı rom yüklü 3 dk da bir yüzde 1 şarj gidiyor. Siz ne yaptınız hocam düzeltebildinizmi?
Acaba eu rom yüklü olduğu için mi yoksa roottan dolayı mı anlamadım.

Oyla:
Üst Alt