Soru Miui 14 güncellemesi ile imei gider mi?

camature

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
discovery
Konular
6
Merhaba. cihazım global miui 14 güncellemesiyle imei gider mi? bazıları gider bazıları gitmez diyor. kafam karıştı. bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Bunu sorduğunuza göre, cihazınız muhtemelen repairli. Eğer düzgün repair yapılmışsa gitmez ama güncelleme sonrası NV data is corrupted hatası alırsınız. Cihazınızın tekrar açılması için de yeniden modem flashlamanız gerekir.

camature

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
discovery
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imei atıldı. daha önce bu hatayı aldım modem dosyası yazdığımda şarjı 15 dakika gitmiyordu. bu sitedeki modem dosyasını yazmıştım

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
imei atıldı. daha önce bu hatayı aldım modem dosyası yazdığımda şarjı 15 dakika gitmiyordu. bu sitedeki modem dosyasını yazmıştım
Sizi CanYILMAZ hocama yönlendireyim. Kendisini etiketledim, gördüğünde yazacaktır.

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Bunu sorduğunuza göre, cihazınız muhtemelen repairli. Eğer düzgün repair yapılmışsa gitmez ama güncelleme sonrası NV data is corrupted hatası alırsınız. Cihazınızın tekrar açılması için de yeniden modem flashlamanız gerekir.
Burada gerekli açıklama yapılmış.

bootloader kilidiniz hala açıksa tekrar modem dosyası yazmanız gerekecek ancak her uyumsuzlukta yeni modem dosyası hazırlıyorum, yanlış versiyona ait modem dosyası yüklerseniz her şey çalışsa da aksaklıklar ve pasif şarj tüketimi gibi sorunlar olabilir, siz 13.0.16 için olan modem dosyasını atacaksınız güncellemeden sonra

camature

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
discovery
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım. eğer 14 güncellemesini yaparsam bu modem dosyasını yazmam gerekecek.

Üst Alt