Soru Miui 14.0.2

skalaytr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
note 10 Pro
Konular
20
Arkadaşlar merhaba dün 14.0.2 güncellemesi geldi şarjım az olduğu için yapmadım gece şarjı dolunca baktım ki güncelleme gitmiş. Şu anda kontrol ediyorum güncelleme yok. Cihaz yurt içi global

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
ben yükledim, bir fark göremedim. Güvenlik güncellemesi olabilir

skalaytr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
note 10 Pro
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3.5 gb boyutundaydı güvenlik güncellemesi olamaz bence

graviton

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
4
Arkadaşlar merhaba dün 14.0.2 güncellemesi geldi şarjım az olduğu için yapmadım gece şarjı dolunca baktım ki güncelleme gitmiş. Şu anda kontrol ediyorum güncelleme yok. Cihaz yurt içi global
Android sistemi yüksek pil kullanım sorunu oluştu bende. Gece boşta %10 yemeye başladı.

Palulu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sasa
Cihazım
S6
Konular
11
Sakın güncelleme yapmayın cihazda donma kameradan atma aşırı pil tüketimi var 14.0.2 boş beleş bir sürüm günde 5 defa dönüyor 3 defa reset atıyorum.

*Modern kullanmıyorum yerli cihaz

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
Hata Varsa Geri Çekmişlerdir En Kısa Sürede Geri Gelir

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Sakın güncelleme yapmayın cihazda donma kameradan atma aşırı pil tüketimi var 14.0.2 boş beleş bir sürüm günde 5 defa dönüyor 3 defa reset atıyorum.

*Modern kullanmıyorum yerli cihaz
Yerli cihaz mı :D :D

V14.0.2 Global sürüm ile Photon Engine özelliği geldi. Cihaz daha akıcı oldu. Eliteromlite v14.0.2 Global kullanıyorum, memnunum.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
14.0.2 kurdum 2 gün önce Global. Stabillik süper, cihaz akıyor adeta ama şarj berbat ötesi. Boşta %10-%15 şarj yemeler, normal kullanımda bile şarjın sömürülmesi falan derken baya bir moralim bozuldu. Uzun zaman sonra cihazı ilk defa bu kadar stabil kullanmıştım ama sanırım 13'e geri döneceğim.

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
14.0.2 kurdum 2 gün önce Global. Stabillik süper, cihaz akıyor adeta ama şarj berbat ötesi. Boşta %10-%15 şarj yemeler, normal kullanımda bile şarjın sömürülmesi falan derken baya bir moralim bozuldu. Uzun zaman sonra cihazı ilk defa bu kadar stabil kullanmıştım ama sanırım 13'e geri döneceğim.

Her güzel şeyin bedeli var :) Muhtemelen cekirdek hızlarını arttırdılar cok akıcı olsun diye.Ancak romun oturmasını bekleyebilirdin. Yaklasık 1 haftaya normale dönüyor.

Syg

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Her güzel şeyin bedeli var :) Muhtemelen cekirdek hızlarını arttırdılar cok akıcı olsun diye.Ancak romun oturmasını bekleyebilirdin. Yaklasık 1 haftaya normale dönüyor.

Syg
Optimizer ile PC'den uygulamaları optimize de ettim. O 1 haftalık süreci kendim manuel şekilde yaptım yani ama yine de değişen bir şey olmadı. Buna rağmen birkaç gün daha deneyeceğim. Yine düzelme olmazsa, 14'e elveda 👋

Güzel şey, bedeli güzelliğini kapatmadığı takdirde güzeldir kanımca. Saygılar :)

Üst Alt