Rom Miui 13'den 14'e Geçme

aynoyle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zamir
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
2
Merhaba 1 ay önce telefonuma imei atmıştım şuan mıuı13 kullanıyorum. Rootlu olduğu için nasıl MIUI 14' e geçebilirim ?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Fastboot modu açıktır cihazın, fastboot üzerinden MiFlash ile istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz. IMEI silinme durumunu kontrol edip ona göre yükleme yapın. TWRP yüklüyse direk onun üzerinden aynı romun güncellemesini sıfırlama yapmadan da geçersiniz, ancak root silinir, baştan atmak zorundasınız.

aynoyle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zamir
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot modu açıktır cihazın, fastboot üzerinden MiFlash ile istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz. IMEI silinme durumunu kontrol edip ona göre yükleme yapın. TWRP yüklüyse direk onun üzerinden aynı romun güncellemesini sıfırlama yapmadan da geçersiniz, ancak root silinir, baştan atmak zorundasınız.
m.özkan1414 bugün twrp yi yükledim. Şuan 13.0.16 kullanıyorum 14.0.8 yüklüyebilirim dimi ? Yoksa sadece muıu 13 güncellemelerini mi yapabiliyorum ?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
m.özkan1414 bugün twrp yi yükledim. Şuan 13.0.16 kullanıyorum 14.0.8 yüklüyebilirim dimi ? Yoksa sadece muıu 13 güncellemelerini mi yapabiliyorum ?
Ben temiz kurulum tavsiye ederim genelde, formatsız kuurlumlarda hatalar olabiliyor. Deneyin, eğer sorunla karşılaşmazsanız o şekilde devam edin.

Üst Alt