Yardım MIUİ 13

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
almayı düşünüyorum henüz
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar ilk defa xiaomi kullanacağım(kaçak almıştım yazılımsal sorunlar çıktı iade ettim) poco x3 gt aldım ve bazı yorumlarda MIUI 13 guncelleyınce işlemcide yavaşlama bataryanın hızlı bitmesi 120 hz 60 hz hissettirmesi gibi sorunlar çıkmış bazı kişilerde.Bende dün siparişi verdim teknosadan telefonuma MIUİ 13 güncellemelimiyim yoksa 12.5 da kalmalımı + ve - leri ile yazarsanız sevinirim iyi forumlar

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Arkadaşlar ilk defa xiaomi kullanacağım(kaçak almıştım yazılımsal sorunlar çıktı iade ettim) poco x3 gt aldım ve bazı yorumlarda MIUI 13 guncelleyınce işlemcide yavaşlama bataryanın hızlı bitmesi 120 hz 60 hz hissettirmesi gibi sorunlar çıkmış bazı kişilerde.Bende dün siparişi verdim teknosadan telefonuma MIUİ 13 güncellemelimiyim yoksa 12.5 da kalmalımı + ve - leri ile yazarsanız sevinirim iyi forumlar
Cihazınız hayırlı olsun öncelikle, kazasız belasız kullanın :) Tavsiyem henüz güncelleme yapmamanız yönünde. MIUI 13 halen tam stabil değil, özellikle de resmi romlarda. Bir süre daha bekleyin, biraz daha gelişsin, zaten bir artısı yok emin olun. Son karar sizde tabii ki.

Oyla:

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız hayırlı olsun öncelikle, kazasız belasız kullanın :) Tavsiyem henüz güncelleme yapmamanız yönünde. MIUI 13 halen tam stabil değil, özellikle de resmi romlarda. Bir süre daha bekleyin, biraz daha gelişsin, zaten bir artısı yok emin olun. Son karar sizde tabii ki.
Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için +sı yoksa düşük optimizasyon ayarları için 1 2 ay başımızı ağrıtmayalım güncellemeyi stabil duruma gelirse belki yaparım iyi forumlar

Oyla:
Üst Alt