Ben de sizin gibi beklemedeyim. Takıldığım nokta ise Endo rom kullandığımız için cihaz güncellemesi oto gelecek mi onu bilmiyorum. Yeni geçtim Endo romaXiaomi Mi 11 lite için Miui 13 güncellemesini yayınlamış Endonezya rom kullanıyorum tahmini ne zaman gelir bu roma?
Evet geliyor otomatik olarak bir şey yapmana gerek yokBen de sizin gibi beklemedeyim. Takıldığım nokta ise Endo rom kullandığımız için cihaz güncellemesi oto gelecek mi onu bilmiyorum. Yeni geçtim Endo roma
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazı unlock etmeden yükledim o sebeple unlock etmek istemiyorumNeden bekliyosunuz euromu kurun. Cok akici ve gorsel bi rom.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
YouTube da bir video izledim cihaz güncelleme kısmından tr romu yükler gibi göstererek rom ismini değiştirdim ve yükledi sorunsuz.Nasil boot kilidini acmadan rom yuklediniz
Yok garanti açısından değil aslında. Zaten hiç bir şekilde garanti kapsamına almıyorlar. Ama riske atmak istemedim yine de.Anladim kardesim. Ama hic bir zaman global surume yeni widgetler ve yeni panel gelmeyecek. Yinede siz bilirsiniz. Boot kilidi kapatilabiliyo geri yani garanti kismini dusunuyosaniz
Merhaba hocam. Cihaz yurtdışı IMEI atılı ise yine işlemlerden sonra modem dosyasi atmak gerekiyor mu? ayrıca, Attigimiz modem dosyasi Miui 13 e uyumlu mu? TeşekkürlerNeden bekliyosunuz euromu kurun. Cok akici ve gorsel bi rom.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir