- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Xiaomi mi 10T
- Konular
- 1
Merhabalar cihazin mi 10 t 5g ben hala miui 13 güncellemesi almadim alan arkadaşlar varmı varsa yazabilirlermi ? Teşekkürler
Anladım teşekkürler . Şuan global romu var herhangi baska bir rom yuklemedim miui 13 bekliyorum ondan sonra belki rom atabilirimHakobaba52, Miui 13 gelmedi, şu an 12,5 güncelleme dağıtılıyor linkten hangi romu kullanıyorsanız o rom konusuna bakabilirsiniz...
Mi10T/Mi10T Pro/Redmi K30s Ultra
forum.miuiturkiye.net
Ağustos gibi dağıtılması gerekiyor du Eylül ayı yarısı bitti hala birşey yokşu an söylenenlere göre en stabil rom 12.5 Enhanced Global romuna gelen rom. Ben 12.5.5 EEA romunu kullanıyorum bize de gelmesini bekliyoruz. Bu romu tavsiye ediyorlar.
hayır xiaomi yaptığı etkinlikte yılın sonuna kadar miıi 13 ü çıkarmayacakalrını duyurmuştu zatenAğustos gibi dağıtılması gerekiyor du Eylül ayı yarısı bitti hala birşey yok
Anladım teşekkürlerhayır xiaomi yaptığı etkinlikte yılın sonuna kadar miıi 13 ü çıkarmayacakalrını duyurmuştu zaten
Hocam global ile eea arasında ne fark var. Şuan eu globaldeyim ama enchanded sğrğmlerden birine geçeceğim ama aralarındaki farkları bilmiyorumşu an söylenenlere göre en stabil rom 12.5 Enhanced Global romuna gelen rom. Ben 12.5.5 EEA romunu kullanıyorum bize de gelmesini bekliyoruz. Bu romu tavsiye ediyorlar.