Yardım MIUI 13 Kişiler Sorunu

ahmetzengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stable v13.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 10C
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese selamlar,

Bugün Xiaomi Redmi 10C cihazı aldım ve kurulumunu yaptım. Kişileri Gmail hesabından aktardım. Fakat arama yaparken sıkıntılı bir durum söz konusu oluyor.

Numaralar 053X XXX XX XX şeklinde kayıtlı. Fakat WhatsApp kullanan kişilerin bu şekilde olan numaralarının yanında 53X XXX XX XX şeklinde kayıtlı gözüküyor. Yazan her iki numarada aynı oluyor, başında 0 olmayan numaradan çağrı yapmak isteyince "Üzgünüz, bu numara aranamamaktadır" şeklinde bir sesli geri bildirim alıyor ve çağrı sona eriyor. Arama yapmak istediğim de ise 2 numarayı da gösteriyor ve birini seçmemi istiyor.

Sanırım her bir numara için tek sefere mahsus bir şey ama onlarca numara için her seferinde aynı durum can sıkıcı oluyor.

İlgili ekran görüntüleri aşağıda mevcut. Aynı durumu yaşayan ve ya çözümünü bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-07-22 at 22.19.23.jpg
    WhatsApp Image 2023-07-22 at 22.19.23.jpg
    125,3 KB · Görüntüleme: 5
  • WhatsApp Image 2023-07-22 at 22.19.22.jpg
    WhatsApp Image 2023-07-22 at 22.19.22.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 3

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Ben de mi max telefonun rehberini vcf yedeği olarak alıp, poco F5 telefona yükledim. Telefon numaralarının arasına kafasına göre tire atmış. Tabi tire atınca, cihaz numarayı aramıyor. Mecburen elle tek tek düzeltmek zorunda kaldım.

Mi max telefonda orijinal miui yazılımı yüklü ve mi 'nin kişiler uygulaması çalışıyor.

Poco F5'de google'un kişiler uygulaması çalışıyor.

Elle düzeltin gitsin.

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Elle düzeltmek yerine aşağıdaki uygulamayı kullanabilirsiniz

Oyla:

ahmetzengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de mi max telefonun rehberini vcf yedeği olarak alıp, poco F5 telefona yükledim. Telefon numaralarının arasına kafasına göre tire atmış. Tabi tire atınca, cihaz numarayı aramıyor. Mecburen elle tek tek düzeltmek zorunda kaldım.

Mi max telefonda orijinal miui yazılımı yüklü ve mi 'nin kişiler uygulaması çalışıyor.

Poco F5'de google'un kişiler uygulaması çalışıyor.

Elle düzeltin gitsin.
Anladım, teşekkürler. Bilgisayardan google hesabında tek tek girdim numaralar tek gözüktü sorun yok. Ama bu seferde WhatsApp internete bağlanmıyor numaralar WhatsAppbünyesine çekemiyor. Neyse onu da WhatsApp'ı kaldırıp kurunca düzeldi. Sanırım sorun WhatsApp'ta.
Elle düzeltmek yerine aşağıdaki uygulamayı kullanabilirsiniz

Teşekkür ederim, deneyeceğim.

Oyla:
Üst Alt