Yardım MIUI 13 karanlık mod düzgün çalışmıyor güncelleme sonra poco f3 telefona hard reset yaptım bu sefer böyle oldu

Poyraz35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdal
Cihazım
M5
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-01-20-08-57-193_com.xiaomi.discover.jpg
    Screenshot_2022-03-01-20-08-57-193_com.xiaomi.discover.jpg
    284,5 KB · Görüntüleme: 20

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Miui 13 bir çok cihazda düzgün çalışmıyor hocam, sizi rahatsız etmiyorsa bir sonraki güncellemeye kadar bu şekilde kullanabilir yada bir önceki sürüme dönebilirsiniz

Oyla:

Poyraz35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdal
Cihazım
M5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miui 13 bir çok cihazda düzgün çalışmıyor hocam, sizi rahatsız etmiyorsa bir sonraki güncellemeye kadar bu şekilde kullanabilir yada bir önceki sürüme dönebilirsiniz
Sağol hocam bilgi için çünkü karanlık mod tekli uygulamalarda programlar çıkmıyor bekliyorum.guncellemez olaydım keşke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi Sorum var açılışta 5g yazısı çıkmıyor telefonda animasyonda nasıl ayarlayabilirim sizce

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sağol hocam bilgi için çünkü karanlık mod tekli uygulamalarda programlar çıkmıyor bekliyorum.guncellemez olaydım keşke

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi Sorum var açılışta 5g yazısı çıkmıyor telefonda animasyonda nasıl ayarlayabilirim sizce
Cihazda root var ise bağlantıdaki konudan destek alarak bireysel uygulama dark mod sorununu çözebilirsiniz. Yine bootanimasyon ve bootlogo için de magisk ve twrp gerekli.

Oyla:

Poyraz35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdal
Cihazım
M5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazda root var ise bağlantıdaki konudan destek alarak bireysel uygulama dark mod sorununu çözebilirsiniz. Yine bootanimasyon ve bootlogo için de magisk ve twrp gerekli.
Robot yok hocam telefonu 1 hafta önce aldım bide sorum şu sizi sıkmadan videolara bakarken hepsinde açılış animasyonu da 5G yazıyor ama bende hemen MIUI animasyonu geçiyor nedeni ne olabilir hocam yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Robot yok hocam telefonu 1 hafta önce aldım bide sorum şu sizi sıkmadan videolara bakarken hepsinde açılış animasyonu da 5G yazıyor ama bende hemen MIUI animasyonu geçiyor nedeni ne olabilir hocam yardımcı olursanız sevinirim
Güncellemeden kaynaklı olabilir, benim cihazda mi 11 lite miui 13 güncellemesinden sonra bilgisayar telefonumu poco x3 nfc olarak görüyor giggle~~

Oyla:
Üst Alt