Yardım MIUI 13 Güncellemesi Sonrası Redmi Note 9 Cihazım Açılmıyor

duvar123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasir
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta 13.0.0
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese selam ve iyi günler.
Redmi Note 9 cihazıma bugün MIUI 13 güncellemesi geldi ve ben güncellemeyi yüklemeye başladım ve güncelleme esnasında 2 kere bağlandığım Wi-Fi'yı değiştirdim. Güncelleme bittikten sonra cihazım Mi logosuna kadar geldi ve kapanıp açılmaya başladı ve ben bunu düzeltemedim halen daha sorunum devam etmekte. Bana bu konu hakkinda yardımcı olabilir misiniz?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
500
Herkese selam ve iyi günler.
Redmi Note 9 cihazıma bugün MIUI 13 güncellemesi geldi ve ben güncellemeyi yüklemeye başladım ve güncelleme esnasında 2 kere bağlandığım Wi-Fi'yı değiştirdim. Güncelleme bittikten sonra cihazım Mi logosuna kadar geldi ve kapanıp açılmaya başladı ve ben bunu düzeltemedim halen daha sorunum devam etmekte. Bana bu konu hakkinda yardımcı olabilir misiniz?
Cihazınızda boot kilidi açık mı kontrol edin lütfen. Cihazı açtığınızda ekran üst kısımda açık kilit simgesi var mı ona bakın, varsa boot kilidiniz açık demektir. Ses kısma ve güç tuşlarına basarak fastboot moduna alın ve mi flash uygulaması ile fastboot üzerinden tgz uzantılı bir romu yükleyin düzelecektir. Eğer kilidiniz kapalıysa, ses açma tuşu ve güç tuşuna basarak recovery moduna geçiyor mu kontrol edin, eğer geçiyorsa oradan factory reset yapın ve cihazı sıfırlayın, düzelme ihtimali yüksek ve verileriniz silinir, ancak yine de düzelmezse yakınınızdaki bir teknik servise götürerek rom yükletmeniz gerekebilir.

Oyla:

duvar123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasir
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızda boot kilidi açık mı kontrol edin lütfen. Cihazı açtığınızda ekran üst kısımda açık kilit simgesi var mı ona bakın, varsa boot kilidiniz açık demektir. Ses kısma ve güç tuşlarına basarak fastboot moduna alın ve mi flash uygulaması ile fastboot üzerinden tgz uzantılı bir romu yükleyin düzelecektir. Eğer kilidiniz kapalıysa, ses açma tuşu ve güç tuşuna basarak recovery moduna geçiyor mu kontrol edin, eğer geçiyorsa oradan factory reset yapın ve cihazı sıfırlayın, düzelme ihtimali yüksek ve verileriniz silinir, ancak yine de düzelmezse yakınınızdaki bir teknik servise götürerek rom yükletmeniz gerekebilir.
İlk olarak şunu belirteyim hocam telefon hiç açılmadı ve ses açma tuşuyla güç tuşuna bastığımda da herhangi bir ekran gelmiyor cihaz açılıp kapanmaya devam ediyor

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
500
Basılı tutma işlemini 10 saniyeden uzun denediniz değil mi? Normalde boot da kalsa bile recovery moduna geçmesi gerekiyor.

Oyla:

duvar123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasir
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
500
Cihazı fastboot moda alabiliyor musunuz peki?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
500
Ses kısma ve güç tuşlarına uzun süre basılı tutun, ekranda fastboot mod yazması gerekiyor.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
500
Yaklaşık 30 saniye tuttum işe yaramadı
Teknik servis yolu göründü sanırım uğraşmayın, bildiğiniz bir yer varsa oraya götürün yoksa aşağıdaki linkten destek alabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt