- Adım
- Umut
- Cihazım
- Poco x3 pro
- Konular
- 7
Merhaba arkadaşlar geçen MIUI 13 Endonezya sürümünün duyurusunu heyecanla paylaşmıştım. Ancak beklediğim gibi olmadığını belirtmek beni üzüyor. Stabil bir rom olmamakla beraber telefon kasmaya başladı bugları fazla hiç bir farkı yok custom rom kullanmayı sevmiyorsanız geçmenizi önermiyorum. Şu an Pixel Experience roma geçtim. MIUI 13.5 ve 14'ü bekleyeceğim.Aosp tabanlı custom romlar güvenli mi diye sorarsanız bu romlar 2-3 kişinin kullandığı romlar değil ve bilgilerinizin çalınmayacağını garanti edemesemde %99.9 güvenlidir diye düşünüyorum. Geliştiricilerin zaten aldığı bağışlar var kariyerlerini zedelemek istemezler diye düşünüyorum. Ki bu kurda Türk lirasının peşine kimsenin düşeceğini düşünüyorum . Yani Xiaomi tarafında Custom rom kullanmak daha mantıklı Pixel Experience önceden kullandığım için döndüm ve çok memnunum custom roma geçmek isteyenlere tavsiyemdir. İyi günler form okurları.
MIUI 13 +
X (Ufak tefek animasyon değişiklikleri güzel gelebilir ama bide eksileri görmek gerek )
MIUI 13-
-Kasma
-Isınma
-Batarya sömürüsü
MIUI 13 +
X (Ufak tefek animasyon değişiklikleri güzel gelebilir ama bide eksileri görmek gerek )
MIUI 13-
-Kasma
-Isınma
-Batarya sömürüsü
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: