Yardım MIUI 13 den 14 güncelleme sonrası Bluetooth bağlanmama sorunu

programci79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İnan
Cihazım
Redmi Note 11 P
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 13
Telefon Modeli
Redmi Note 11 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Redmi Note 11 pro cihazım üzerinde MIUI 13 vardı. Dün 14 güncelleme sonrası Bluetooth dan bağlandığım ODB2 (Araç bağlantı) cihazını buluyor fakat bağlanmıyor. Bağlanması için üzerine tıklıyorum hiç bir, hareket yok. Bağlantı için kullandığın Torque cihazı otomatik bağlıyordu o da yapamıyor. Cihazı kaldırdım tekrar bağladım sorun aynı devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Kulaklık bağlantısı yapıyor. Kulaklık ikonu var orada. Bağlantı yapamadığı cihazda Bluetooth ikonu var. İkisinin farkını anlayamadım.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Ayarlar/ Uygulamalar/ Uygulamaları yönet/ Üstteki 3 noktaya tıklayıp sistem uygulamalarını göster diyin, oradan bluetooth uygulamasını bulun ve verilerini temizleyin, bu işlem cihazda tanımlı olan tüm cihazları siler ve yeniden tanımlama yapmanızı ister. Araçtan da o cihazın eşleşmesini kaldırın, sonra yeniden aratıp bağlanmayı deneyin. Playstore dan webview güncellemesi ve Android Auto güncellemesi varsa onları da yükleyin.

Oyla:

afures

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
mi 11 t
Konular
4
dostum bende mobil veri sorunu yaşıyorum internete bağlanamıyorum. onca şey denedim lakin sorun çözülmedi. xiaomi nin de bizi salladığı yoktur. geri hizmet bildirimi yaptım apn sıfırladım telefınu sıfırladım mobil ağ verilerini sıfırladım utanmasam kendimi bile sıfırlayacam ama hiçbir şey değişmedi. güncel fiyatı 17 bin tl olan bir cihaz bir günde çöp oldu yazıklar olsun

Oyla:

programci79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İnan
Cihazım
Redmi Note 11 P
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Bunu denedim olmadı. Arkadaşım "güncelleme ile bluetooth bağlantı protokolu değişmiş cihaz protokolu eski kalmış olabirlir" diye bi yorumda bulundu. Çünkü kulaklık cihazı daha yeni ODB2 cihazı eski. Aklımıza başka uygulama ile bağlanmak geldi. Cam scanner diye bi uygulama bulduk. Bu cihaz telefonun bluetooth bağlantısını kullanmadan kendi bağlantısını yapıyor. Bağlantı özelliklerinde bağlantı şekli var biraz eski versiyonu seçtim. Uygulama bu şekilde çalıştı. Sanırım ODB2 cihazın eski olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Bilginiz olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba. Bunu denedim olmadı. Arkadaşım "güncelleme ile bluetooth bağlantı protokolu değişmiş cihaz protokolu eski kalmış olabirlir" diye bi yorumda bulundu. Çünkü kulaklık cihazı daha yeni ODB2 cihazı eski. Aklımıza başka uygulama ile bağlanmak geldi. Cam scanner diye bi uygulama bulduk. Bu cihaz telefonun bluetooth bağlantısını kullanmadan kendi bağlantısını yapıyor. Bağlantı özelliklerinde bağlantı şekli var biraz eski versiyonu seçtim. Uygulama bu şekilde çalıştı. Sanırım ODB2 cihazın eski olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Bilginiz olsun.
Uygulama adını yanlış yazmışım. Uygulama Car Scanner

Oyla:
Üst Alt